Była łąka, auto i toaleta w galerii dla niepełnosprawnych Takiego stresu przez dobijające się matki i ojców z dziecmi ( W toalecie był też przewijak ) to ja w życiu nie przeżyłam haha. A Marzy mi się seks w konfesjonale
Była łąka, auto i toaleta w galerii dla niepełnosprawnych Takiego stresu przez dobijające się matki i ojców z dziecmi ( W toalecie był też przewijak ) to ja w życiu nie przeżyłam haha. A Marzy mi się seks w konfesjonale
Nie lubię robali, szyszek i innych wiewiórek, ale szybki numerek na stojąco przy drzewie mógłby byc całkiem przyjemny... Chyba dopisuję do "to do-list"
Ja to widzę tak............... Koncert AC/DC wokół mnie publiczność z samych nagich kobiet nooo niektóre mogły by mieć glany ja jedyny facet też goły w morzu pięknych napalonych rockówek jest półmrok czuje jak ich jędrne ciała ocierają się o mnie mój kutas wzbija się do góry jak wystrzał i w tym momencie rozświetla się scena buchają z niej płomienie i zaczynają grać Highway to Hell one powalają mnie na ziemie i zajeżdżają na jeźdzca przepychając się przy tym A JA PĘDZĘ NA AUTOSTRADZIE CIPEK DO PIEKŁA TAAAAAKK!!! i tak to widzę
Highwaaaay to orgasm!! Faster baby, faster!! Yeah!!!
Hehe... najbardziej odjechana wizja ever Bezczelnie podpinam się pod ten scenariusz ujeżdżania zagubionego w czasie i przestrzeni właściciela jedynego na sali fallusa. Do tego jeszcze Thunderstruck i można dochodzić wielokrotnie ]
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.