• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie chcielibyście uprawiać seks?

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Hehe Hexe - mówisz o Cafe22? :) Spróbujcie w toalecie :) .

Do dziwnych miejsc narazie zaliczamy samochód i seks na łonie natury (na działce ale takiej bez domku, samo pole "działkowe" :) ). A i jeszcze hotel robotniczy, hehe (w nocy przejeżdzał co 10 minut pociąg pod samymi oknami ale co się dziwić, "hotel" za niecałe 40 złotych od osoby :p ).

W przyszłe lato planujemy się kochać na plaży o zmierzchu :) .

gonia

Erotoman
bud.gif

gonia

Erotoman
Koszałek Opałek napisał:
Kur... należy Ci się ban za spam :?
ki spac ci Kurwa znowu chodzi co?
juz napsiałam jak cos ci kurwa nie pasuje to wypier**** ...
i tak mam zajebisty humorek i nawet Ty go nie popsujesz bede wklejała tych emotek tyle ile bede chciała zrozum to wreszcie :> niom jakie piekne to słoneczko dzisiaj swieci :)

nunu.gif

nzd.gif

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
No niestety byliśmy ostatnio parę razy w kinie i nie dało się po prostu no nie dało. Po 1 : za dużo ludzi, po 2 : przez to, że za dużo ludzi nie można wybrać miejsc z tyłu.

A na jakieś badziewne seanse do kina tylko dla seksu nie ma co chodzić.

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Koszałek Opałek napisał:
No niestety byliśmy ostatnio parę razy w kinie i nie dało się po prostu no nie dało. Po 1 : za dużo ludzi, po 2 : przez to, że za dużo ludzi nie można wybrać miejsc z tyłu.

A na jakieś badziewne seanse do kina tylko dla seksu nie ma co chodzić.
Hmm, wydaje mi sie ze zachodzi tutaj pewna sprzecznosc :) Poniewaz, przypuszczajac ze jest: 1. odpowiedni <dobry> film, 2. odpowiednia pora <czyt. malo ludu, np. w srodku tygodnia> to musimy niestety dokonac wyboru, wydaje mi sie ze jest dosc trudne jednoczesne zabawianie sie i nie przegapienie istotnego fragmentu tego dobrego filmu. Cos za cos. :wink:

kkk

Cichy Podglądacz
Zaszalałam kiedyś z moim ówczesnym chlopakiem i kochaliśmy sie w nocy ok godz.23 w centrum miasta w samochodzie na parkingu i u niego w biurze, w lesie, w łazience u mnie w domu, w akademiku pod prysznicem, na łące, w namiocie, na brzegu jeziora, na kamieniach nad Morzem Adriatyckim w dzień(co 100 metrów były nagie parki) - to było coś, poezja.