• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie chcielibyście uprawiać seks?

Mejts

Nowicjusz
Ja to nie wiem czego mi do kolekcji brakuje, uprawiałem już seks w samochodzie, na balkonie gdy było w pokoju dużo osób, w mcdonaldzie (może nie seks, ale igraszki), w lesie, w kinie, w parku na ławce ;)

tomas25

Cichy Podglądacz
Z chęcią umówił bym się*na sex w takim pokoju typu "room of pain". Nie chodzi mi o sex sadomaso, nie znam się na tym i nieszczególnie mnie kręci, ale samo miejscem nie kręci. Jaki pokój w pełni wyposażony, ze wszystkimi przyborami ... lina, krępowanie, kajdanki, musi działać zajebiście na zmysły ... : )

L

Lucy

Guest
Tomas25 za zimno? Boisz się że Twój "mały" stanie się jeszcze mniejszy? :D

Tenalp a dlaczego do Norwegii? Może ja nie lubię innych narodowości?

Fajnie jeszcze byłoby np. na polance :D ale to nie przejdzie nigdy w życiu. Chyba że zimą kiedy nie ma robali. Więc wszystko i tak kręci się wokół śniegu :D

D

DZIEWICA

Guest
Ja chcę na polu zboża lub kukurydzy oooo i pobiegać nago tak po deszczu;)

A

Anika

Guest
Ptaki by widziały, a mrówki spenetrowały to i owo ;) Nie ma nic bardziej seksownego niż dziki wrzask w trakcie, wyrwanie się z rąk partnera i galop na oślep z rączkami na cierpiącej dupce...

Mnie też jarały swego czasu łączki, pola, zboża, rzeczki, ale szybko mi przeszła ochota na obcowanie z naturą głównie przez szyszki w zadku, mrówki i inne paskudztwa. Odkąd jedno wejście w pole kukurydzy skończyło się zabłądzeniem w tejże i przedzieraniem przez kukurydziany las, pokrzywy, rowy pełne wściekłych żab to definitywnie dziękuję, wolę cywilizację.

Odpowiadając na pytanie: seks na biurku w gabinecie szefa, ale niekoniecznie z nim :)

D

DZIEWICA

Guest
grzegor poczekaj niech zboże podrośnie i zrobi się cieplej a na pewno z takiej możliwości skorzystam ;)

Casanova 42

Nowicjusz
Ja uprawiałem seks w lesie, na parkingu w samochodzie, na dzikiej plaży, w morzu, w markecie w ubikacji, w parku, nocą w autobusie ale tylko dziewczyna mi obciągała.