Mam podobnie - byłem go świadomy zanim wiedziałem skąd się dzieci biorą i że to jest fetyszJa sie nad tym zastanawialem wiele razy i nie doszedlem do tego skad mi sie wzial ten fetysz. Mam go odkad siegam pamiecia, chyba nie bylo zadnego konkretnego wydarzenia ktore by go u mnie wywolalo, chyba juz sie taki urodzilem.
Może nie jakoś bardzo wczesnym ale tak. A skąd to pytanie?Mam podobnie - byłem go świadomy zanim wiedziałem skąd się dzieci biorą i że to jest fetysz
A taka rozkmina - przebywaliście dużo z kotem/kotami we wczesnym dzieciństwie?
W dzieciństwie nie miałem styczności z kotami , więc to chyba nie ma powiązania z tym fetyszem.A taka rozkmina - przebywaliście dużo z kotem/kotami we wczesnym dzieciństwie?
Szukam innej genezy tego fetyszu niż ta z oficjalnej psychologii.Może nie jakoś bardzo wczesnym ale tak. A skąd to pytanie?
Mam podobnie jak współtowarzysze dyskusji, z kotem nie miałem nic wspólnego, a co więcej, wręcz nienawidzę i gardzę nimi terazSzukam innej genezy tego fetyszu niż ta z oficjalnej psychologii.
Koci język jest w dotyku podobny do maszynki do golenia. Stąd cała rozkmina.A skąd to pytanie?
To chyba jak każdyU mnie podobnie już za dzieciaka miałem jakieś odpały związane z włosami i ich obcinaniem![]()
Kiedyś mi się zdarzało, ale teraz jakoś przeszło. Btw chyba nie ma nic ciekawegoA z jakich stron korzystacie odnośnie Naszego fetysz? Korzystacie może z tych płatnych?
chętnie, zapraszam na priv, skąd jesteś?Hej mam dlugie włosy ktos chciałby mnie obciac?czy tylko dziewczyny moga na to liczyc?