• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fetysz strzyżenia włosów

Mężczyzna

HairLover321

Cichy Podglądacz
Pewnie było to pytanie, ale jak dowiedzieliście się że macie ten fetysz, może macie jakieś ciekawe historie z tym związane?

Pochwalcie się i rozbudźmy trochę ten post 😉

Mężczyzna

HarryS

Cichy Podglądacz
Ja sie nad tym zastanawialem wiele razy i nie doszedlem do tego skad mi sie wzial ten fetysz. Mam go odkad siegam pamiecia, chyba nie bylo zadnego konkretnego wydarzenia ktore by go u mnie wywolalo, chyba juz sie taki urodzilem.

Mężczyzna

Emhyr

Cichy Podglądacz
Ja sie nad tym zastanawialem wiele razy i nie doszedlem do tego skad mi sie wzial ten fetysz. Mam go odkad siegam pamiecia, chyba nie bylo zadnego konkretnego wydarzenia ktore by go u mnie wywolalo, chyba juz sie taki urodzilem.
Mam podobnie - byłem go świadomy zanim wiedziałem skąd się dzieci biorą i że to jest fetysz 😅

A taka rozkmina - przebywaliście dużo z kotem/kotami we wczesnym dzieciństwie?

Mężczyzna

Kkk2502

Cichy Podglądacz
Hej, pora trochę odświeżyć temat.
Szukam kobiety, która chciałaby popisać o swoim fetyszu, nie namawiam do spotkania, ale jak się zdecydujesz, to ja bardzo chętnie. Coś o mnie, mężczyzna 26 lat, z ogromnym fetyszem włosów😁, oraz tym bardziej pospolitym, czyli fetysz rajstop😆. Chetnie nawiąże kontakt, oraz poproszę na różne tematy😊