• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz strzyżenia włosów

Mężczyzna

HarryS

Cichy Podglądacz
Hej

Ferysz polega na odczuwaniu podniecenia seksualnego kiedy strzygę kobietę lub widzę jak jest strzyżona. I moim przypadku im krótsza fryzura tym większe podniecenie.
Zgadzam się z kolega, chociaz w moim przypadku im dluzsze i piekniejsze wlosy przed scięciem tym bardziej mnie to kreci. Ja to w ogole lubie i dlugie wlosy i strzyzenie. Nawet jak do samego obciecia nie dojdzie to takie droczenie sie z dlugimi wlosami i nozyczkami w rolach glownych tez jest dla mnie mega fajne. Przyklad ponizej:

488592630_2579034442302434_6733900080282460105_n.jpg
488601051_2579034762302402_7324335664942226475_n.jpg

Mężczyzna

Fryzjerdejw

Cichy Podglądacz
Moim ulubionym filmikiem jest gdzie trzy dziewczyny losują na kole fortuny swoją fryzurę i następnie nawzajem sobie je robią. Gdzie między innymi jest do wylosowania opcja na zero 😍. Ten dreszcz emocji dodaje fajnego smaku 😏

Mężczyzna

J.A.K.

Cichy Podglądacz
Hej!
Jeśli jeszcze nie znacie mojego profilu na Instagramie to serdecznie zapraszam 😁 Profil stricte fetyszowy więc może Wam się spodobać 🖤
Polecam ten profil jest super.

Mężczyzna

Marcin322

Cichy Podglądacz
Hej , znajdzie się tu jakaś chętna na obcięcie włosów lub jakieś podgolenie undecuta ? 😁 mogę nawet zapłacić 😆 chętne zapraszam na priv

Mężczyzna

Fryzjerdejw

Cichy Podglądacz
Lato tuż tuż, więc może znajdzie się jakaś chętna na małe strzyżenie 😁 bardzo chętnie skróciłbym jakiejś dziewczynie fryzurę 😉😆