• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fetysz strzyżenia włosów

Kobieta

Shorthair

Cichy Podglądacz
A tak szczerze to stwierdzilam ze pierwszy raz tak krotkie wlosy chce miec poki mloda jestem a nie sie wyglupiac jak bede stara baba :) a krotkie wlosy juz od dawna chcialam

Mężczyzna

Martin 101

Podrywacz
Podczas zmiany fryzury można się też się fajnie pobawić .Ja w czasach pandemii podczas bardzo długiej kwarantanny postanowiłem że ogolę się na łyso ,więc przed tym dla zabawy moja partnerka sprawiła że przez kilka dni miałem na głowie kilka różnych kolorów.

Mężczyzna

ilh41

Cichy Podglądacz
Takiej wizji nigdy nie mialem. Ale zawsze chcialem sprobowac czegos na zasadzie bdsm. Zeby za wczesniejsza zgoda moc obciac wlosy skrepowanej dziewczynie. I obciac ja tak jak chce i nie mowie tu od razu ze na lyso. Tylko np. na krotkiego albo dlugiego boba, pixie. Na taka fryzure jaka uznam ze bedzie danej dziewczynie pasowac
Takiej wizji nigdy nie mialem. Ale zawsze chcialem sprobowac czegos na zasadzie bdsm. Zeby za wczesniejsza zgoda moc obciac wlosy skrepowanej dziewczynie. I obciac ja tak jak chce i nie mowie tu od razu ze na lyso. Tylko np. na krotkiego albo dlugiego boba, pixie. Na taka fryzure jaka uznam ze bedzie danej dziewczynie

Takiej wizji nigdy nie mialem. Ale zawsze chcialem sprobowac czegos na zasadzie bdsm. Zeby za wczesniejsza zgoda moc obciac wlosy skrepowanej dziewczynie. I obciac ja tak jak chce i nie mowie tu od razu ze na lyso. Tylko np. na krotkiego albo dlugiego boba, pixie. Na taka fryzure jaka uznam ze bedzie danej dziewczynie pasowac.
Największa fantazja, odegrać jakąś ustawioną scenkę z dziewczyną i ją ostrzyc maszynką na buzzcut za złe zachowanie czy coś w tym stylu, marzenie

Mężczyzna

Bobiik

Cichy Podglądacz
A nie zastanawialiście się skąd biorą się właśnie bardzo często wśród osób z tym właśnie fetyszem takie pragnienia dominacji i niejako pewne wymuszenia w postaci strzyżenia. Z tego co obserwuje jest to dość powszechne zjawisko więc skądś to się musiało zrodzić. Zbyt wielu ma podobne "fantazje" tego typy.
Stąd stawiam takie pytanie.

Mężczyzna

HairLover321

Cichy Podglądacz
A nie zastanawialiście się skąd biorą się właśnie bardzo często wśród osób z tym właśnie fetyszem takie pragnienia dominacji i niejako pewne wymuszenia w postaci strzyżenia. Z tego co obserwuje jest to dość powszechne zjawisko więc skądś to się musiało zrodzić. Zbyt wielu ma podobne "fantazje" tego typy.
Stąd stawiam takie pytanie.
Zygmunt Freud opisał to w psychoanalizie - główną rzeczą która występuje w fetyszu są emocje a moment w którym facet pozbawia kobietę włosów jest odbierany podświadomie jako kastracja (czyli pozbawienie kobiety jej kobiecości) co wiąże się z tym że właśnie w tym momencie mężczyzna nad nią dominuje.

Mężczyzna

HairLover321

Cichy Podglądacz
Aczkolwiek powiem z własnego doświadczenia że na mnie również mocno działa wizja obcięcia moich włosów. A raczej działała bo teraz już krócej się nie da 🤣🤣🤣. Ale pierwsze obcięcie na zero było meeeega.

Mężczyzna

Bobiik

Cichy Podglądacz
Teoria Freuda jest, powiedzmy akceptowalną natomiast on kieruje koncepcje w stronę osób zdrowych "seksualnie" tzn nie mających takiego fetyszyzmu. Z kolei my czerpiemy z tego przyjemność i doznania seksulane więc konceptualnie uważam, że jest z goła inaczej

Kobieta

Rose90

Cichy Podglądacz
Cześć! Cieszę się, że w końcu znalazłam osoby podzielające moje hmm… upodobania.
Od dziecka kręciło mnie obcinanie włosów. Najpierw sama chciałam to robić, później pragnienie się odwróciło. W przeciągu roku skróciłam włosy z długości do pasa na baaaardzo krótkiego boba. Dzisiaj pierwszy raz podgoliłam sobie undercuta. Trochę mnie poniosło i powiększył się o parę centymetrów. Cudowne uczucie.

Od jakiegoś czasu myślę o obcięciu ich maszynką na krótko, boję się, że w końcu to się stanie 🙈

Mężczyzna

HairLover321

Cichy Podglądacz
Jak czytam ostatnie wpisy to mam jedno pytanie do dziewczyn które może gdzieś z ukrycia obserwują ten wątek.
Jak byście planowały obciąć włosy na bardzo krótko to czy jest dla was to jakąś różnicą czy robiłby to facet z dłuuugimi włosami albo łysy?