@Shorthair A możesz zdradzić co pomogło podjąć decyzję?
Jakby nie patrzeć to mi się udało i teraz jesteśmy razemHej udało sie tu komus spotkac na zabawe włosami?
Takiej wizji nigdy nie mialem. Ale zawsze chcialem sprobowac czegos na zasadzie bdsm. Zeby za wczesniejsza zgoda moc obciac wlosy skrepowanej dziewczynie. I obciac ja tak jak chce i nie mowie tu od razu ze na lyso. Tylko np. na krotkiego albo dlugiego boba, pixie. Na taka fryzure jaka uznam ze bedzie danej dziewczynie pasowac
Takiej wizji nigdy nie mialem. Ale zawsze chcialem sprobowac czegos na zasadzie bdsm. Zeby za wczesniejsza zgoda moc obciac wlosy skrepowanej dziewczynie. I obciac ja tak jak chce i nie mowie tu od razu ze na lyso. Tylko np. na krotkiego albo dlugiego boba, pixie. Na taka fryzure jaka uznam ze bedzie danej dziewczynie
Największa fantazja, odegrać jakąś ustawioną scenkę z dziewczyną i ją ostrzyc maszynką na buzzcut za złe zachowanie czy coś w tym stylu, marzenieTakiej wizji nigdy nie mialem. Ale zawsze chcialem sprobowac czegos na zasadzie bdsm. Zeby za wczesniejsza zgoda moc obciac wlosy skrepowanej dziewczynie. I obciac ja tak jak chce i nie mowie tu od razu ze na lyso. Tylko np. na krotkiego albo dlugiego boba, pixie. Na taka fryzure jaka uznam ze bedzie danej dziewczynie pasowac.
Zygmunt Freud opisał to w psychoanalizie - główną rzeczą która występuje w fetyszu są emocje a moment w którym facet pozbawia kobietę włosów jest odbierany podświadomie jako kastracja (czyli pozbawienie kobiety jej kobiecości) co wiąże się z tym że właśnie w tym momencie mężczyzna nad nią dominuje.A nie zastanawialiście się skąd biorą się właśnie bardzo często wśród osób z tym właśnie fetyszem takie pragnienia dominacji i niejako pewne wymuszenia w postaci strzyżenia. Z tego co obserwuje jest to dość powszechne zjawisko więc skądś to się musiało zrodzić. Zbyt wielu ma podobne "fantazje" tego typy.
Stąd stawiam takie pytanie.
Takkkkk🫣Hej udało sie tu komus spotkac na zabawe włosami?
Napiszesz priv?Takkkkk🫣
Mam włosy do łopatek. Dam sie obciacHej czy sa tu jakies kobiety ktore szukaja facetów z dlugimi włosami? Czy tutaj tylko faceci szukaja kobiet?
Polecam tego allegrowicza!Siemanko. Temat podglądałem od lat, w końcu założyłem konto
Chętnie ostrzygę jakąś odważną panią, Lubuskie, Dolnośląskie, Wielkopolskie.
Prowadzę kilka stron na instagramie w temacie fetyszu włosów, robię przeróbki zdjęć przy pomocy ai, mogę wirtualnie ostrzyc twoją kobietę!
Chętnie porozmawiam o temacie, śmiało piszcie na priv
Niestety mało tu chętnych dziewczyn na zabawę włosami, a co dopiero na strzyżenie albo golenie... A szkodaSiemanko. Temat podglądałem od lat, w końcu założyłem konto
Chętnie ostrzygę jakąś odważną panią, Lubuskie, Dolnośląskie, Wielkopolskie.
Prowadzę kilka stron na instagramie w temacie fetyszu włosów, robię przeróbki zdjęć przy pomocy ai, mogę wirtualnie ostrzyc twoją kobietę!
Chętnie porozmawiam o temacie, śmiało piszcie na priv
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Fetysz strzyżenia lub golenia | Poza tematem | 2 | ||
K | Fetysz Rajstop | Fetysze i perwersje | 30 | |
M | Fetysz kobiet z ogoloną głową | Fetysze i perwersje | 12 | |
L | Fetysz długich kobiecych włosów, zabawa we fryzjera | Ogłoszenia | 0 | |
A | Fetysz medyczny | Ogłoszenia | 5 |