• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz strzyżenia włosów

Mężczyzna

Daniel.m

Cichy Podglądacz
Witam kolegów z takim samym fetyszem. Mam do was pytanie jakie ścinanie włosów sprawia wam największa przyjemność takie powolne i delikatne czy szybkie i mało delikatne wręcz agresywne?

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
Nigdy nie zdarzyło ci się więcej? Mi czasem tak kwestia max 5 cm za dużo i już był płacz. Ale dla mnie to akurat słodkie było 😍
Dla mnie to w sumie brzmi niepokojąco, że obciąłeś całkiem sporo więcej - co może się równać ze straceniem zaufania drugiej strony - i że płacz kobiety z tego powodu był dla ciebie czymś słodkim...

Mężczyzna

Daniel.m

Cichy Podglądacz
Dla mnie to w sumie brzmi niepokojąco, że obciąłeś całkiem sporo więcej - co może się równać ze straceniem zaufania drugiej strony - i że płacz kobiety z tego powodu był dla ciebie czymś słodkim...
Taki już jestem... łzy na mnie działają jak woda na spragnionego 😄 ale nie żeby robić krzywdę kobiecie