To tylko włosy i tylko 5cm więcej później się uspokoiła i powiedziała, że podoba jej sięJeżeli obciąłeś specjalnie więcej, niż prosiła i przez to płakała, to to jest jakiś rodzaj krzywdy, sorry
To tylko włosy i tylko 5cm więcej później się uspokoiła i powiedziała, że podoba jej sięJeżeli obciąłeś specjalnie więcej, niż prosiła i przez to płakała, to to jest jakiś rodzaj krzywdy, sorry
Jedna nie zauważy 5cm więcej, dla drugiej to koniec świata Jeśli skończyło się ok to najważniejszeTo tylko włosy i tylko 5cm więcej później się uspokoiła i powiedziała, że podoba jej się
Zgadza się ale nie ukrywam, że dla mnie to lekka paranoja tak dramatyzować z powodu włosów, to odrośnieJedna nie zauważy 5cm więcej, dla drugiej to koniec świata Jeśli skończyło się ok to najważniejsze
Dla mnie najważniejsze jest zaufanie drugiej strony i jej zadowolenie. Ja nigdy bym nie obciął więcej, ale cóż Dla wielu kobiet włosy to skarb.Zgadza się ale nie ukrywam, że dla mnie to lekka paranoja tak dramatyzować z powodu włosów, to odrośnie
Nawet dla zaspokojenia własnych przyjemności?Dla mnie najważniejsze jest zaufanie drugiej strony i jej zadowolenie. Ja nigdy bym nie obciął więcej, ale cóż Dla wielu kobiet włosy to skarb.
Tak. Dla mnie to żadna frajda zrobić coś wbrew czyjejś woli czy prośbie. Czułbym się po prostu bardzo głupio. Nie po to się coś ustala, żeby zawieść zaufanie dla paru chwil podniety. Ale to tylko moje podejścieNawet dla zaspokojenia własnych przyjemności?
Rozumiem, ja gdyby mnie mega podnieta złapała to nie dałbym się chyba opanować..Tak. Dla mnie to żadna frajda zrobić coś wbrew czyjejś woli czy prośbie. Czułbym się po prostu bardzo głupio. Nie po to się coś ustala, żeby zawieść zaufanie dla paru chwil podniety. Ale to tylko moje podejście
No to niedobrze, współczuję kobietom, które powierzają ci włosyRozumiem, ja gdyby mnie mega podnieta złapała to nie dałbym się chyba opanować..
5 to prawie nic 10 albo 15 to juz trochę więcejNo w sumie jakby nie było to 5cm to już dość sporo więcej
A wiec rusz pomyślunekiem ...Nie jestem pewny skąd ten temat ma taką popularność ..
Jak dla mnie, smutne!Kurczę, że nie wiedziałam wcześniej, że istnieje taki fetysz to bym się tu zgłosiła bo ostatnio pozbyłam się 30cm
Dlaczego?Jak dla mnie, smutne!
Ale tu nie rozmawiamy od zaroście podbrzuszaAno jestem facetem zamiłowanym w przebieraniu palcami, i nie tylko palcami, w buszu zarostu podbrzusza.
Wiesz, trudno mi zaakceptować wygolone do łysa muzułmanki made in Polen.
Jestem Europejczykiem!
Też tak myślałem! I chyba każdy o tym wie, kolega tylko chciał chyba zrobić nieśmieszny żartAle tu nie rozmawiamy od zaroście podbrzusza
A o czym rozmawiamy?Ale tu nie rozmawiamy od zaroście podbrzusza
O normalnych włosach na głowieA o czym rozmawiamy?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Fetysz strzyżenia lub golenia | Poza tematem | 1 | ||
K | Fetysz stóp - szukam jej | Ogłoszenia | 0 | |
A | Mój Fetysz i Perwersja jak facet jęczy podczas.... | Fetysze i perwersje | 6 | |
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
Z | Szpilki, fetysz stóp | Ogłoszenia | 8 |