Tak. Dla mnie to żadna frajda zrobić coś wbrew czyjejś woli czy prośbie. Czułbym się po prostu bardzo głupio. Nie po to się coś ustala, żeby zawieść zaufanie dla paru chwil podniety. Ale to tylko moje podejście
Tak. Dla mnie to żadna frajda zrobić coś wbrew czyjejś woli czy prośbie. Czułbym się po prostu bardzo głupio. Nie po to się coś ustala, żeby zawieść zaufanie dla paru chwil podniety. Ale to tylko moje podejście
Ano jestem facetem zamiłowanym w przebieraniu palcami, i nie tylko palcami, w buszu zarostu podbrzusza.
Wiesz, trudno mi zaakceptować wygolone do łysa muzułmanki made in Polen.
Jestem Europejczykiem!
Ano jestem facetem zamiłowanym w przebieraniu palcami, i nie tylko palcami, w buszu zarostu podbrzusza.
Wiesz, trudno mi zaakceptować wygolone do łysa muzułmanki made in Polen.
Jestem Europejczykiem!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.