Już dawno naostrzone chociaż Ty Rikke tez bylas chętna pamietamCytrynowka, to wpadaj czesciej, bedzie nam bardzo miło!
A forumowym fryzjerom tym bardziej, pewnie juz ostrza grzebienie
Najbardziej maszynka (mam już za sobą golenie na łyso i trochę tęskno za tym) choć nożyczki i mniej drastyczne cięcie też, zwłaszcza kiedy usiłuję zapuścić włosyJakoś temat ucichł - drogie Panie co Was najbardziej podnieca w strzyżeniu? Nożyczki czy maszynka? może brzytwa dla bardziej odważnych?
Im dłuższe tym więcej zabawy i możliwościWidzę, że ucichło to podbijam. Marzę właśnie o tym, by poznać kobietę na obcięcie, zgolenie włosów, a potem namiętny seks, oczywiście im dłuższe tym lepsze, ale niczym nie pogardzę Niestety w tym kraju ciężko poznać kogoś takiego
Skąd bierzesz te kucyki?Witajcie, jestem facetem z Dolnego Śląska, mam 31 lat. Również mam fetysz włosów. Bardzo podobają mi się gęste gładkie włosy, długie obcięte na prosto lub wszelkie odmiany bobów. Miałem już okazję obcinać dwa 40 centymetrowe kucyki a ostatnio koleżance ściąłem prosto na podłogę jej długie falowane włosy. Oprócz strzyżenia lubię również dotykać i czesać włosy. Gdyby była jakaś chętna dziewczyna do zabawy to zapraszam na priv lub bartosz1990m@gmail.com Pozdrawiam
Skąd bierzesz te kucyki?
Elegancko. Ze tez ja jeszcze nie trafiłem na takie ogłoszenie kucyki pewnie schowane?Na jedną koleżankę czekałem dwa lata, obiecała mi że jak się jej znudzą długie włosy to da mi obciąć kucyka, zanim pójdzie do fryzjera i się doczekałem. Druga z ogłoszenia, "wystawiła" swoje włosy za 1200zł, to czego się nie robi dla takiej przyjemności
A to taka tez miałem, która obiecywała, ze pozwoli się pobawić i na końcu na łyso. Ale cały czas przykładanie aż w końcu zrezygnowałaW takim razie zazdroszczę takich koleżanek, jedną taką miałem co droczyła się ze mną, że zgoli się na łyso, myśląc, że mi dokuczy, biedna nie miała pojęcia, że bardzo bym tego chciał
Jak blisko? Ja kilka razy goliłem undercuta i kilka razy skracalem. Ale nic poważniejszegoA jakie macie przygody panowie i ewentualnie panie? Mi w moim życiu jeszcze żadnej się nie udało, aczkolwiek raz było blisko
A obcięła sama? Czy zrezygnowała całkiem? Narzeczony do samego obcinania nie jest potrzebnyMiałem już chętną z długimi włosami, ale nie udało się nam ustalić terminu spotkania, mi zawsze pasowało, ona odwlekała, ale co ciekawe, miała narzeczonego
Czemu dziwna?dziwna sprawa
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Fetysz strzyżenia lub golenia | Poza tematem | 1 | ||
K | Fetysz stóp - szukam jej | Ogłoszenia | 0 | |
A | Mój Fetysz i Perwersja jak facet jęczy podczas.... | Fetysze i perwersje | 6 | |
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
Z | Szpilki, fetysz stóp | Ogłoszenia | 9 |