• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz strzyżenia włosów

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
No szkoda szkoda.
Mnie znowu kucyki nie kręcą. Chyba, ze są na takich średnio długich włosach i są dwa spięte u góry 😁
Co masz na myśli mówiąc wymyślne kucyki? Da się tam coś udziwnić?
A ja właśnie wolę jeden, i to związany nisko 😃
Wymyślne to może przesadziłem, ale da się je uatrakcyjnić, może w ten sposób. Przewiązać gumkę luźnym pasemkiem z dołu kucyka, zrobić dziurkę nad gumką i wywinąć ten kucyk na drugą stronę, warkocz dobierany z boku głowy kończący się kucykiem itp. :)

Mężczyzna

fryzjer321

Nowicjusz
Może kiedyś wyprobuje 😁
A co powiesz na grzywki? Klasyczna prosta grzywka ❤️ W niektórych przypadkach nawet krótsza do połowy czoła

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
Dla mnie nie ma nic przyjemniejszego, niż ładny kucyk w dłoniach :love:
Grzywka jak najbardziej! Prosta, klasyczna, ale też dłuższa, zaczesana na bok. Ale nie jest wcale konieczna.

Mężczyzna

ŁowcaWłosów

Nowicjusz
? Rozwiń proszę myśl. Co to za wypadki? Pierwsze słyszę.
https://www.google.com/amp/s/wawalove.wp.pl/obcinal-kobietom-wlosy-w-tramwaju-fryzjer-atakowal-takze-w-warszawie-6178744004257921a?amp=1 - Łódź
https://www.google.com/amp/s/wiadomosci.wp.pl/atakuje-kobiety-i-obcina-im-wlosy-dziewczyny-w-krakowie-uwazajcie-6468675851564673a?amp=1- Kraków

Także trochę zwyrodnialec

Miło powitać nowego kolegę wśród nas, szkoda, że nie panią, ale zawsze większa brać :D Cóż, ja poszukiwałem na pewnym portalu wśród pań lubujących się w uległości i cóż... No z jedną prawie byłem ustawiony, ale niestety mi termin nie pasował :/ A reszta pań albo nie odpisała, albo stwierdziła bym ja coś sobie uciął ¯\_(ツ)_/¯

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
Mnie by właśnie najbardziej rajcowała zgoda na obcięcie i to, że kobieta sama by była przekonana, żeby oddać kucyk pod nożyczki ;) I dołączam się do pytania

L

lingster

Guest
Jakbym wiedziała, to dałabym się Wam obciąć, byłam w lutym u fryzjera. Następny raz za 2.5 roku 🙈