Wbrew pozorom włosy naprawdę swoje ważą Jak je zazwyczaj wiązałaś?Lekko. nie spodziewałam się, że nosze taki ciężar na głowie
Wbrew pozorom włosy naprawdę swoje ważą Jak je zazwyczaj wiązałaś?Lekko. nie spodziewałam się, że nosze taki ciężar na głowie
Rozpuszczone lub plemnik na czubku głowy, bo nie nazwę tego tym koczkiem „messy bun”Wbrew pozorom włosy naprawdę swoje ważą Jak je zazwyczaj wiązałaś?
Zazwyczaj kobiety płaczą wielkimi łzami przy takiej stracieEee nie, chyba że ze szczęścia.
Lekko. nie spodziewałam się, że nosze taki ciężar na głowie
No właśnie - zazwyczaj BoomShakalaka pewnie nawet nie mrugnęła okiem Ale ogólnie kobiety przeżywają takie zmiany. Pewnie są jakieś chwile wzruszenia, zawahania, czy nawet żałowania decyzji, ale odwrotu nie ma Zostaje tylko zazdrosne patrzenie na długowłose na ulicy w takim przypadku. Na pewno szkoda jest mniejsza, gdy włosy są w złym stanie albo gdy ma się ich dość.Zazwyczaj kobiety płaczą wielkimi łzami przy takiej stracie
Tak to bywa z kobitkami Porządna zmiana, byłeś autorem cięcia?Moja kobieta po ścięciu z trochę dłuższych niż pokazała BoomShakalaka na takie trochę krótsze niż do ucha to była szczęśliwa cały jeden dzien. Później zacząło się marudzenie
Takie spontany mi się podobają! Pytanie, czy Tobie podobał się efekt końcowy? I tak fajnie, że możesz sobie podziałać - miłego goleniaTo była spontaniczna decyzja z jej strony podczas wizyty u fryzjera. Niestety ominęła mnie ta przyjemność ale zostaje mi do tej pory podgalanie undercuta i właśnie kończę pisać posta i idę golic
Dla mnie końcowy był mega. Ja uwielbiam krótkie włosy u kobiet. Nie ma nic lepszego od obcięcia dłuższych i cieszenia się widokiem czy dotykiem krótkichTakie spontany mi się podobają! Pytanie, czy Tobie podobał się efekt końcowy? I tak fajnie, że możesz sobie podziałać - miłego golenia
No to super! Gorzej, gdyby to była niemiła niespodzianka. Ja jestem rozdarty, bo z jednej strony marzy mi się obcięcie długich na boba takiego co najmniej do linii szczęki, a z drugiej długimi fajniej się bawićDla mnie końcowy był mega. Ja uwielbiam krótkie włosy u kobiet. Nie ma nic lepszego od obcięcia dłuższych i cieszenia się widokiem czy dotykiem krótkich
No to najpierw musisz się pobawić a później obciąć.No to super! Gorzej, gdyby to była niemiła niespodzianka. Ja jestem rozdarty, bo z jednej strony marzy mi się obcięcie długich na boba takiego co najmniej do linii szczęki, a z drugiej długimi fajniej się bawić
Ja natomiast lubię boby - może być na prosto, może być wygolony z tyłu, w zależności od życzenia Undercut jakoś do mnie nie przemawiaNo to najpierw musisz się pobawić a później obciąć.
Ja znowu chciałbym obciąć do lini uszu z grzywka i undercutem
co masz na myśli pod hasłem undercut? Bo bob z wygolonym tyłem to tez undercutJa natomiast lubię boby - może być na prosto, może być wygolony z tyłu, w zależności od życzenia Undercut jakoś do mnie nie przemawia
Takiego undercuta miałem na myśli, że widać go jak się odgarnie włosyco masz na myśli pod hasłem undercut? Bo bob z wygolonym tyłem to tez undercut
To mi właśnie o takiego chodzi. Najlepiej na około ale nie tak całkiem na 0.Takiego undercuta miałem na myśli, że widać go jak się odgarnie włosy
No, i to są takie które właśnie do mnie nie przemawiają Jak coś golić, to żeby było widać bez przeszkód. Jak widać fetysz jeden, możliwości i upodobań masa.To mi właśnie o takiego chodzi. Najlepiej na około ale nie tak całkiem na 0.
Tylko nie ma chętnej Pani
Bardzo wiele opcji do wykorzystania. Pewnie dlatego mnie to kręci bo jest dwa w jednym i wygolone i dłuższe do ciągnięciaNo, i to są takie które właśnie do mnie nie przemawiają Jak coś golić, to żeby było widać bez przeszkód. Jak widać fetysz jeden, możliwości i upodobań masa.
To zależy jak długie zostają po wygoleniu undercuta Mnie kręci taka metamorfoza z kucyka na wygolonego z tyłu boba. Chwila moment i w zapomnienie idą lata zapuszczania i nie ma szans, żeby kucyk szybko znowu się pojawiłBardzo wiele opcji do wykorzystania. Pewnie dlatego mnie to kręci bo jest dwa w jednym i wygolone i dłuższe do ciągnięcia
A wygolone, żeby było widać bez przeszkód to kojarzy mi się tylko na łyso
zabrzmiało sadystycznieTo zależy jak długie zostają po wygoleniu undercuta Mnie kręci taka metamorfoza z kucyka na wygolonego z tyłu boba. Chwila moment i w zapomnienie idą lata zapuszczania i nie ma szans, żeby kucyk szybko znowu się pojawił
Haha czy ja wiem Kręci mnie taka perspektywa i ochota drugiej strony na takie działaniezabrzmiało sadystycznie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Fetysz strzyżenia lub golenia | Poza tematem | 1 | ||
K | Fetysz stóp - szukam jej | Ogłoszenia | 0 | |
A | Mój Fetysz i Perwersja jak facet jęczy podczas.... | Fetysze i perwersje | 6 | |
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
Z | Szpilki, fetysz stóp | Ogłoszenia | 8 |