• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz strzyżenia włosów

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
Zazwyczaj kobiety płaczą wielkimi łzami przy takiej stracie
No właśnie - zazwyczaj ;) BoomShakalaka pewnie nawet nie mrugnęła okiem :D Ale ogólnie kobiety przeżywają takie zmiany. Pewnie są jakieś chwile wzruszenia, zawahania, czy nawet żałowania decyzji, ale odwrotu nie ma ;) Zostaje tylko zazdrosne patrzenie na długowłose na ulicy w takim przypadku. Na pewno szkoda jest mniejsza, gdy włosy są w złym stanie albo gdy ma się ich dość.

Mężczyzna

fryzjer321

Nowicjusz
Moja kobieta po ścięciu z trochę dłuższych niż pokazała BoomShakalaka na takie trochę krótsze niż do ucha to była szczęśliwa cały jeden dzien. Później zacząło się marudzenie

Mężczyzna

fryzjer321

Nowicjusz
To była spontaniczna decyzja z jej strony podczas wizyty u fryzjera. Niestety ominęła mnie ta przyjemność 😭 ale zostaje mi do tej pory podgalanie undercuta i właśnie kończę pisać posta i idę golic 😁

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
To była spontaniczna decyzja z jej strony podczas wizyty u fryzjera. Niestety ominęła mnie ta przyjemność 😭 ale zostaje mi do tej pory podgalanie undercuta i właśnie kończę pisać posta i idę golic 😁
Takie spontany mi się podobają! Pytanie, czy Tobie podobał się efekt końcowy? I tak fajnie, że możesz sobie podziałać - miłego golenia :)

Mężczyzna

fryzjer321

Nowicjusz
Takie spontany mi się podobają! Pytanie, czy Tobie podobał się efekt końcowy? I tak fajnie, że możesz sobie podziałać - miłego golenia :)
Dla mnie końcowy był mega. Ja uwielbiam krótkie włosy u kobiet. Nie ma nic lepszego od obcięcia dłuższych i cieszenia się widokiem czy dotykiem krótkich 😍

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
Dla mnie końcowy był mega. Ja uwielbiam krótkie włosy u kobiet. Nie ma nic lepszego od obcięcia dłuższych i cieszenia się widokiem czy dotykiem krótkich 😍
No to super! Gorzej, gdyby to była niemiła niespodzianka. Ja jestem rozdarty, bo z jednej strony marzy mi się obcięcie długich na boba takiego co najmniej do linii szczęki, a z drugiej długimi fajniej się bawić :cool:

Mężczyzna

fryzjer321

Nowicjusz
No to super! Gorzej, gdyby to była niemiła niespodzianka. Ja jestem rozdarty, bo z jednej strony marzy mi się obcięcie długich na boba takiego co najmniej do linii szczęki, a z drugiej długimi fajniej się bawić :cool:
No to najpierw musisz się pobawić a później obciąć.
Ja znowu chciałbym obciąć do lini uszu z grzywka i undercutem

Mężczyzna

fryzjer321

Nowicjusz
No, i to są takie które właśnie do mnie nie przemawiają :D Jak coś golić, to żeby było widać bez przeszkód. Jak widać fetysz jeden, możliwości i upodobań masa.
Bardzo wiele opcji do wykorzystania. Pewnie dlatego mnie to kręci bo jest dwa w jednym 😂 i wygolone i dłuższe do ciągnięcia 😂
A wygolone, żeby było widać bez przeszkód to kojarzy mi się tylko na łyso 🙈

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
Bardzo wiele opcji do wykorzystania. Pewnie dlatego mnie to kręci bo jest dwa w jednym 😂 i wygolone i dłuższe do ciągnięcia 😂
A wygolone, żeby było widać bez przeszkód to kojarzy mi się tylko na łyso 🙈
To zależy jak długie zostają po wygoleniu undercuta :D Mnie kręci taka metamorfoza z kucyka na wygolonego z tyłu boba. Chwila moment i w zapomnienie idą lata zapuszczania i nie ma szans, żeby kucyk szybko znowu się pojawił ;)