• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fetysz strzyżenia włosów

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
Zazwyczaj kobiety płaczą wielkimi łzami przy takiej stracie
No właśnie - zazwyczaj ;) BoomShakalaka pewnie nawet nie mrugnęła okiem :D Ale ogólnie kobiety przeżywają takie zmiany. Pewnie są jakieś chwile wzruszenia, zawahania, czy nawet żałowania decyzji, ale odwrotu nie ma ;) Zostaje tylko zazdrosne patrzenie na długowłose na ulicy w takim przypadku. Na pewno szkoda jest mniejsza, gdy włosy są w złym stanie albo gdy ma się ich dość.

Mężczyzna

fryzjer321

Nowicjusz
Moja kobieta po ścięciu z trochę dłuższych niż pokazała BoomShakalaka na takie trochę krótsze niż do ucha to była szczęśliwa cały jeden dzien. Później zacząło się marudzenie

Mężczyzna

fryzjer321

Nowicjusz
To była spontaniczna decyzja z jej strony podczas wizyty u fryzjera. Niestety ominęła mnie ta przyjemność 😭 ale zostaje mi do tej pory podgalanie undercuta i właśnie kończę pisać posta i idę golic 😁

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
To była spontaniczna decyzja z jej strony podczas wizyty u fryzjera. Niestety ominęła mnie ta przyjemność 😭 ale zostaje mi do tej pory podgalanie undercuta i właśnie kończę pisać posta i idę golic 😁
Takie spontany mi się podobają! Pytanie, czy Tobie podobał się efekt końcowy? I tak fajnie, że możesz sobie podziałać - miłego golenia :)

Mężczyzna

fryzjer321

Nowicjusz
Takie spontany mi się podobają! Pytanie, czy Tobie podobał się efekt końcowy? I tak fajnie, że możesz sobie podziałać - miłego golenia :)
Dla mnie końcowy był mega. Ja uwielbiam krótkie włosy u kobiet. Nie ma nic lepszego od obcięcia dłuższych i cieszenia się widokiem czy dotykiem krótkich 😍

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
Dla mnie końcowy był mega. Ja uwielbiam krótkie włosy u kobiet. Nie ma nic lepszego od obcięcia dłuższych i cieszenia się widokiem czy dotykiem krótkich 😍
No to super! Gorzej, gdyby to była niemiła niespodzianka. Ja jestem rozdarty, bo z jednej strony marzy mi się obcięcie długich na boba takiego co najmniej do linii szczęki, a z drugiej długimi fajniej się bawić :cool:

Mężczyzna

fryzjer321

Nowicjusz
No to super! Gorzej, gdyby to była niemiła niespodzianka. Ja jestem rozdarty, bo z jednej strony marzy mi się obcięcie długich na boba takiego co najmniej do linii szczęki, a z drugiej długimi fajniej się bawić :cool:
No to najpierw musisz się pobawić a później obciąć.
Ja znowu chciałbym obciąć do lini uszu z grzywka i undercutem

Mężczyzna

fryzjer321

Nowicjusz
No, i to są takie które właśnie do mnie nie przemawiają :D Jak coś golić, to żeby było widać bez przeszkód. Jak widać fetysz jeden, możliwości i upodobań masa.
Bardzo wiele opcji do wykorzystania. Pewnie dlatego mnie to kręci bo jest dwa w jednym 😂 i wygolone i dłuższe do ciągnięcia 😂
A wygolone, żeby było widać bez przeszkód to kojarzy mi się tylko na łyso 🙈

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
Bardzo wiele opcji do wykorzystania. Pewnie dlatego mnie to kręci bo jest dwa w jednym 😂 i wygolone i dłuższe do ciągnięcia 😂
A wygolone, żeby było widać bez przeszkód to kojarzy mi się tylko na łyso 🙈
To zależy jak długie zostają po wygoleniu undercuta :D Mnie kręci taka metamorfoza z kucyka na wygolonego z tyłu boba. Chwila moment i w zapomnienie idą lata zapuszczania i nie ma szans, żeby kucyk szybko znowu się pojawił ;)