tzn.?no i zjebałeś, jakbyś nie pisał o tym acetonie to pewnie byśmy się nabrali na trolling![]()
tzn.?no i zjebałeś, jakbyś nie pisał o tym acetonie to pewnie byśmy się nabrali na trolling![]()
rozpuszczalnik poparzy skore sie nic nie odzywalem myslalem ze ktos sie zainspirujetzn.?
aha...ok...dzięki...słaby z chemii zawsze byłemrozpuszczalnik poparzy skore sie nic nie odzywalem myslalem ze ktos sie zainspiruje, ale w sumie moze lepiej uswiadamiac
Nie pozostaje chyba nic innego jak udowodnić nam niedowiarkom i nagrać filmik jak żołądź myjesz acetonem@Magia2000 a to gdybym nie napisał to byś nie uwierzyła
Też tak myślę, zwłaszcza po użyciu acetonu to byłoby ostatnie malowidłoCoś mi się wydaje że autor nie maluje sobie żołędzia i to jest tylko jego fantazja.
Poszedłbym nawet krok dalej...to nawet nie fantazja...Coś mi się wydaje że autor nie maluje sobie żołędzia i to jest tylko jego fantazja.
Myślę że oparzenia byłyby nieuniknione.Rozumiem że można sobie pomalować penisa ale nie wieże że ktoś to robi lakierem to paznokci. Po drugie po acetonie skutki były by opłakane. Używałem kiedyś do odtłuszczania powierzchni acetonu technicznego i po dłuższym czasie odczuwałem nieprzyjemne pieczenie na dłoniach. Więc jak dla mnie to jest ściema.
Jeśli aceton dostał by się do cewki moczowej to myślę że ból byłby nie do wytrzymania.Myślę że oparzenia byłyby nieuniknione.
Dokładnie tak, tym bardziej że on mocno wysusza.Jeśli aceton dostał by się do cewki moczowej to myślę że ból byłby nie do wytrzymania.
Dawaj filmik jak malujesz i zmywasz tym acetonemJa używam zmywacza tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,268041,be-beauty-care-nail-polish-remover-ultra-strong.html Ale jeśli mi nie wierzycie to szkoda.Będę musiał któregoś dnia wrzucić fotkę chyba żeby udowodnić niektórym.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Fetysz podkolanówek siatkarek | Fetysze i perwersje | 2 | |
Z | Fetysz stóp | Masturbacja | 0 | |
M | Fetysz pań do męskiej bielizny | Fetysze i perwersje | 0 | |
G | Fetysz kopa w jaja | Fetysze i perwersje | 3 | |
Z | Poszukiwana Pani, którą podnieca fetysz spermy. | Fetysze i perwersje | 0 |