• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

fetysz malowania

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Rozumiem że można sobie pomalować penisa ale nie wieże że ktoś to robi lakierem to paznokci. Po drugie po acetonie skutki były by opłakane. Używałem kiedyś do odtłuszczania powierzchni acetonu technicznego i po dłuższym czasie odczuwałem nieprzyjemne pieczenie na dłoniach. Więc jak dla mnie to jest ściema.

Mężczyzna

HunTer

Podrywacz
Rozumiem że można sobie pomalować penisa ale nie wieże że ktoś to robi lakierem to paznokci. Po drugie po acetonie skutki były by opłakane. Używałem kiedyś do odtłuszczania powierzchni acetonu technicznego i po dłuższym czasie odczuwałem nieprzyjemne pieczenie na dłoniach. Więc jak dla mnie to jest ściema.
Myślę że oparzenia byłyby nieuniknione.

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
@Piotr255 a współżyłeś już mając nałożoną hybrydę na kutasie? Jestem ciekawa jak druga strona na to zareagowała.
Podpinam się trochę jednak pod wątpliwości, czy Twoja historia nie jest zmyślona. Myślę, że na potwierdzenie swoich opowieści musisz pomyśleć o poparciu tego solidnymi dowodami.