nie wytrzymasz tej lampy, tam jest gorąco. Chociaż mam taka gdzie nie nagrzewa tak mocno, ale to jest specjalna opcja.@Zalotka Chciałbym spróbować hybrydę ale nie wiem czy to zejdzie potem samym acetonem bo ponoć frezarka jest jeszcze potrzebna a to chyba by pokiereszowało skórę żołędzia to nie wiem czy nie lepiej hybrydę bez utwardzania w lampie chyba,że mnie jakaś kosmetyczka przekona,że taka hybryda utwardzona w lampie potem zejdzie bez używania frezarki.
Ale z alergiami to jest tak,ze to się zaczyna gdy przesadzimy z czymś.a wcześniej mogło nam nic nie być@Zalotka Robię tak od jakiegoś czasu i nic mi nie jest.Normalnie stoi normalnie tryska spermą jak ta trzeba i nie ma problemów żadnych
a jak taśme zerwie to depilacjaA dziwisz się?
Mogę się mylić, ale może lepiej byłoby spróbować u lakiernika samochodowego, w końcu to chłop. Zabezpieczyłby co trzeba taśmą, pociągnął sprayem i załatwione![]()
Widze ze wielkanoc sie zbliza w sumie jakby jeszcze nalozyc na kutange babke do tego nadziac baranka wysprejowac jajca posypac sola to chrzanic ten koszyczek mozna isc swiecic wystarczy w odpowiednim momencie rozpiac rozporek.Siemka.Temat skierowany głównie do płci pięknej.Co sądzicie o malowaniu żołędzia penisa lakierem do paznokci.Czyli najpierw baza potem lakier do paznokci i topcoat na koniec jak w salonie.Osobiście tak maluję żołądź penisa lakierem do paznokci i nie powiem fajnie to potem wygląda taki pomalowany na fioletowy ciemny kolor czy jasny różowy lub czarny albo niebieski z brokatem.Maluję zwykłymi lakierami do paznokci tradycyjnymi chociaż trochę mnie kusi spróbować te hybrydy bez lampy uv albo te hybrydy co się utwardza w lampie uv.Co sądzicie na ten temat dziewczyny.Wypowiedźcie się![]()
Zaciekawił mnie Twój fetysz, mógłbyś wyjaśnić dlaczego akurat lakier do paznokci?Siemka.Temat skierowany głównie do płci pięknej.Co sądzicie o malowaniu żołędzia penisa lakierem do paznokci.Czyli najpierw baza potem lakier do paznokci i topcoat na koniec jak w salonie.Osobiście tak maluję żołądź penisa lakierem do paznokci i nie powiem fajnie to potem wygląda taki pomalowany na fioletowy ciemny kolor czy jasny różowy lub czarny albo niebieski z brokatem.Maluję zwykłymi lakierami do paznokci tradycyjnymi chociaż trochę mnie kusi spróbować te hybrydy bez lampy uv albo te hybrydy co się utwardza w lampie uv.Co sądzicie na ten temat dziewczyny.Wypowiedźcie się![]()
Głodówki rozumiem,ale ktoś jeszcze rozmawia przez telefon?@Zalotka o alergię się nie boję akurat.Bo jakby mi miało coś być od tego malowania żołędzia penisa tymi lakierami do paznokci to by mi to wyszło rok temu a do tej pory nic.Zalotka jakbyś miała ochotę to moglibyśmy porozmawiać przez telefon to bym ci powiedział co i jak.
Ze prosisz się o problemy. Ja tego nawet na włosy nie nakładam bo nie chce sobie zniszczyć, a ty używasz to w tak wrażliwych miejscach. To się kiedyś złe skończy@Zalotka a tak sobie jeszcze właśnie pomyślałem,że może się przejdę do rossmana i spruboję tej pianki koloryzującej do włosów co daje taki półtrwały efekt koloryzacji na wlosach tylko ja bym użył tego na żołądź penisa.Co myślisz o tym
no i zjebałeś, jakbyś nie pisał o tym acetonie to pewnie byśmy się nabrali na trollingzmywam zmywaczem mocnym z biedronki z acetonem.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Fetysz podkolanówek siatkarek | Fetysze i perwersje | 1 | |
Z | Fetysz stóp | Masturbacja | 0 | |
M | Fetysz pań do męskiej bielizny | Fetysze i perwersje | 0 | |
G | Fetysz kopa w jaja | Fetysze i perwersje | 3 | |
Z | Poszukiwana Pani, którą podnieca fetysz spermy. | Fetysze i perwersje | 0 |