• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

fetysz malowania

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
A jakby pomalować takiego małego żelka hybrydą, utwardzić w lampie i obserwować co się dzieje jak się podniecisz? Trochę jak klatka.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Malowanie penisa ciekawe :)
Powinny Ci się spodobać prezerwatywy z wariatem, bezpieczniejsze to niż lakier ;)

516f00db9d2f6_o_medium.jpg

NzZiOS5qYRs7CzlgGgpsDnhTbTpcU2JYL0t1cRoSYU1oXzd8WF8pGz4TKidaHC8UMwhhI1leKhM0BjUyQANjQ29cLGENRCtIaFB_agRFfUs8X3hlV0hgECoObS4

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Myślałem że mój fetysz jest dziwny ale byłem w błędzie . Nie raz miałem pomalowanego penisa ale były to farby do bodypaintingu . Dla mnie malowanie lakierem do paznokci to jest już hardkor .

Piotr255

Nowicjusz
@Zalotka Chciałbym spróbować hybrydę ale nie wiem czy to zejdzie potem samym acetonem bo ponoć frezarka jest jeszcze potrzebna a to chyba by pokiereszowało skórę żołędzia to nie wiem czy nie lepiej hybrydę bez utwardzania w lampie chyba,że mnie jakaś kosmetyczka przekona,że taka hybryda utwardzona w lampie potem zejdzie bez używania frezarki.

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
@Zalotka Chciałbym spróbować hybrydę ale nie wiem czy to zejdzie potem samym acetonem bo ponoć frezarka jest jeszcze potrzebna a to chyba by pokiereszowało skórę żołędzia to nie wiem czy nie lepiej hybrydę bez utwardzania w lampie chyba,że mnie jakaś kosmetyczka przekona,że taka hybryda utwardzona w lampie potem zejdzie bez używania frezarki.
nie wytrzymasz tej lampy, tam jest gorąco. Chociaż mam taka gdzie nie nagrzewa tak mocno, ale to jest specjalna opcja.
Ze skóry nic nie trzeba frezarką, tylko z powierzchni paznokcia.
jedyne co mnie martwi to czy te chemikalia nie zrobią ci jakiegoś problemu zdrowotnego

Mężczyzna

Noigel

Seks Praktykant
Siemka.Temat skierowany głównie do płci pięknej.Co sądzicie o malowaniu żołędzia penisa lakierem do paznokci.Czyli najpierw baza potem lakier do paznokci i topcoat na koniec jak w salonie.Osobiście tak maluję żołądź penisa lakierem do paznokci i nie powiem fajnie to potem wygląda taki pomalowany na fioletowy ciemny kolor czy jasny różowy lub czarny albo niebieski z brokatem.Maluję zwykłymi lakierami do paznokci tradycyjnymi chociaż trochę mnie kusi spróbować te hybrydy bez lampy uv albo te hybrydy co się utwardza w lampie uv.Co sądzicie na ten temat dziewczyny.Wypowiedźcie się :)
Widze ze wielkanoc sie zbliza w sumie jakby jeszcze nalozyc na kutange babke do tego nadziac baranka wysprejowac jajca posypac sola to chrzanic ten koszyczek mozna isc swiecic wystarczy w odpowiednim momencie rozpiac rozporek.

Piotr255

Nowicjusz
@Zalotka o alergię się nie boję akurat.Bo jakby mi miało coś być od tego malowania żołędzia penisa tymi lakierami do paznokci to by mi to wyszło rok temu a do tej pory nic.Zalotka jakbyś miała ochotę to moglibyśmy porozmawiać przez telefon to bym ci powiedział co i jak.

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Siemka.Temat skierowany głównie do płci pięknej.Co sądzicie o malowaniu żołędzia penisa lakierem do paznokci.Czyli najpierw baza potem lakier do paznokci i topcoat na koniec jak w salonie.Osobiście tak maluję żołądź penisa lakierem do paznokci i nie powiem fajnie to potem wygląda taki pomalowany na fioletowy ciemny kolor czy jasny różowy lub czarny albo niebieski z brokatem.Maluję zwykłymi lakierami do paznokci tradycyjnymi chociaż trochę mnie kusi spróbować te hybrydy bez lampy uv albo te hybrydy co się utwardza w lampie uv.Co sądzicie na ten temat dziewczyny.Wypowiedźcie się :)
Zaciekawił mnie Twój fetysz, mógłbyś wyjaśnić dlaczego akurat lakier do paznokci?

Piotr255

Nowicjusz
@Messy Martin Chciałem spróbować czegoś nowego.Jak byłem kiedyś w biedronce to była promocja na lakiery do paznokci to pomyślałem sobie,że skoro dziewczyny malują paznokcie to ja sprubóję na żołądź penisa i zobaczę jak to jest.To kupiłem wtedy czerwony lakier do paznokci i i biały i żółty i do tego zmywacz do paznokci Be beauty ultra strong i jakieś waciki kosmetyczne.Wtedy bazy jeszcze nie kupowałem i top coatu.Wróciłem do domu wziąłem buteleczkę tego żółtego lakieru wylałem trochę na żołądż penisa i rozprowadziłem pędzelkiem.Po chwili mnie zaczęło piec i szczypać aż się spuściłem od razu bo akurat nie waliłem konia 3 tygodnie to wytrysk był mega obfity.Po chwili pieczenie i szczypanie przeszło a ja poczekałem chwilę i sprawdziłem czy lakier wyschnął.Wyschnął bez problemu to mówię sobie ok pochodzę z tym tak do wieczora przez cały dzień a na wieczór zmyję.Wziąłem wieczorem te waciki kosmetyczne nasączyłem mocno tym zmywaczem i wziąłem zacząłem pocierać ten lakier no i po chwili zaczęło schodzić bez problemu a mnie cały żołądż penisa piekł a ja dalej pocierałem dopóki cały lakier nie zszedł jak skończyłem to nigdzie lakieru nie było tam gdzie rozprowadziłem wcześniej a pieczenie po tym zmywaczu ustało gdzieś po 15 czy 20 minutach.Spodobało mi się to pieczenie i szczypanie podczas malowania i zmywania i tak zostało ze mną do dziś.

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
@Zalotka o alergię się nie boję akurat.Bo jakby mi miało coś być od tego malowania żołędzia penisa tymi lakierami do paznokci to by mi to wyszło rok temu a do tej pory nic.Zalotka jakbyś miała ochotę to moglibyśmy porozmawiać przez telefon to bym ci powiedział co i jak.
Głodówki rozumiem,ale ktoś jeszcze rozmawia przez telefon?
I dzięki, już wiem wszystko

Piotr255

Nowicjusz
@Zalotka a tak sobie jeszcze właśnie pomyślałem,że może się przejdę do rossmana i spruboję tej pianki koloryzującej do włosów co daje taki półtrwały efekt koloryzacji na wlosach tylko ja bym użył tego na żołądź penisa.Co myślisz o tym

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
@Zalotka a tak sobie jeszcze właśnie pomyślałem,że może się przejdę do rossmana i spruboję tej pianki koloryzującej do włosów co daje taki półtrwały efekt koloryzacji na wlosach tylko ja bym użył tego na żołądź penisa.Co myślisz o tym
Ze prosisz się o problemy. Ja tego nawet na włosy nie nakładam bo nie chce sobie zniszczyć, a ty używasz to w tak wrażliwych miejscach. To się kiedyś złe skończy

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
Podziwiam empatię i wrażliwość kobiet:ROFLMAO:
I cierpliwość przede wszystkim

Ostatnia edycja: