rozpuszczalnik poparzy skore sie nic nie odzywalem myslalem ze ktos sie zainspiruje , ale w sumie moze lepiej uswiadamiac jeszcze mogł napsac ze nozykiem skrobie
Rozumiem że można sobie pomalować penisa ale nie wieże że ktoś to robi lakierem to paznokci. Po drugie po acetonie skutki były by opłakane. Używałem kiedyś do odtłuszczania powierzchni acetonu technicznego i po dłuższym czasie odczuwałem nieprzyjemne pieczenie na dłoniach. Więc jak dla mnie to jest ściema.
Rozumiem że można sobie pomalować penisa ale nie wieże że ktoś to robi lakierem to paznokci. Po drugie po acetonie skutki były by opłakane. Używałem kiedyś do odtłuszczania powierzchni acetonu technicznego i po dłuższym czasie odczuwałem nieprzyjemne pieczenie na dłoniach. Więc jak dla mnie to jest ściema.
@Piotr255 a współżyłeś już mając nałożoną hybrydę na kutasie? Jestem ciekawa jak druga strona na to zareagowała.
Podpinam się trochę jednak pod wątpliwości, czy Twoja historia nie jest zmyślona. Myślę, że na potwierdzenie swoich opowieści musisz pomyśleć o poparciu tego solidnymi dowodami.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.