• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz dużego biustu

Konik121

Erotoman
Ale że co? 🤔
Pytasz czy inni też mają taki fetysz?
Czy ten fetysz jest normalny?
Co inni myślą o dużych biustach?
Czy duże biusty są estetyczne?
Czy chcesz spytać o fetysze innych użytkowników, a tu po prostu mówisz jaki Ty masz?
Fajnie jakbyś doprecyzował temat bo można podpiąć tutaj masę pytań ;)

Kobieta

Aneta cuckold

Biegły Uwodziciel
Ale że co? 🤔
Pytasz czy inni też mają taki fetysz?
Czy ten fetysz jest normalny?
Co inni myślą o dużych biustach?
Czy duże biusty są estetyczne?
Czy chcesz spytać o fetysze innych użytkowników, a tu po prostu mówisz jaki Ty masz?
Fajnie jakbyś doprecyzował temat bo można podpiąć tutaj masę pytań ;)
Dokładnie to co napisałeś czyli wszystko o dużych biustach i jej posiadaczkach. Tez o paniach które wykorzystują ten atrybut w życiu osobistym i zawodowym oraz o tych które biustem zarabiają.
Podglądanie i własne obserwacje
Czyli fetysz duzego biustu 😀

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Przede wszystkim, upodobanie do dużego biustu u kobiet to nie fetysz. Tylko raczej naturalna preferencja uwarunkowana ewolucyjnie. Ja bardzo lubię kobiece biusty w wymiarach C, D, E i F.

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
Przede wszystkim, upodobanie do dużego biustu u kobiet to nie fetysz. Tylko raczej naturalna preferencja uwarunkowana ewolucyjnie. Ja bardzo lubię kobiece biusty w wymiarach C, D, E i F.
Ja osobiście uważam, że wszystko zależy jaki biust, ale w większości przypadków, mniejszy jest jednak atrakcyjniejszy

MoniDul

Cichy Podglądacz
Pisanie rozmiaru biustu danej kobiety nie ma takowego sensu, gdyż jeśli napiszemy, że dziewczyna ma 80E to każdy facet już penis w górze i salwa na sufit. Jednak tak pięknie nie ma. Jeśli dziewczyna jest drobna, czyli 150/160 cm to faktycznie jeden taki cyc jest wielkości jej głowy, ale zaś z kolei koszykarka czy ogólnie z budowy ciała szeroka w barach to już wielkość piersi wizualnie maleje bo ma gdzie się "rozpłynąć" przy tak dużej powierzchni ciała ;)

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Cytujac za Sapkowskim. 9 na 10 facetow woli kobiety z duzym cycem. Ten 10ty woli tych 9ciu…
I male i duze - kazde znajda swojego adoratora. Faceci lubia cycki i nic tego nie zmieni. Chyba ze TVP z homopropaganda:)
Z duzymi mozna wiecej, hiszpan, mozna tam utopic glowe w pozycji na jezdzca i fajnie w rekach leza. Na nich tez sie fajnie lezy. Coz poradze ze biust traktuje jak penisa: wiekszy=lepszy.
chyba ze mowimy o piersiach w ukladzie ”uszy jamnika”, to wtedy ble:)
I dla zniesmaczonych moimi wyznaniami: male czy duze, zezowate, z duzymi sutkami, niesymetryczne - wiekszosc facetow ma to w dupie, cycki to cycki, a kto wybrzydza ten nie maca:)

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
Zadbany ale ładny z pięknie zarysowaną listeweczką mleczną i oczywiście otoczka suteńków... Ja mam takie moje kochane ale owszem bardziej Rubensowskie Panie mnie zwykle - ciepło serdecznie i dyskretnie fascynują ;) heeeeee ...
Ja osobiście preferuje właśnie male, zgrabne, mniejsze piersi zazwyczaj są pełne i jędrne.

Moja znajoma mawiała kiedyś, że im większy cyc za młodu, tym większy zwis na starość

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Wiele będą bardzo nieapetyczne z czasem. Z reguły są też mało kształtne - takie mieszczące się w dłoń są idealne. Dla mnie.