Jak w temacie
Dokładnie to co napisałeś czyli wszystko o dużych biustach i jej posiadaczkach. Tez o paniach które wykorzystują ten atrybut w życiu osobistym i zawodowym oraz o tych które biustem zarabiają.Ale że co?
Pytasz czy inni też mają taki fetysz?
Czy ten fetysz jest normalny?
Co inni myślą o dużych biustach?
Czy duże biusty są estetyczne?
Czy chcesz spytać o fetysze innych użytkowników, a tu po prostu mówisz jaki Ty masz?
Fajnie jakbyś doprecyzował temat bo można podpiąć tutaj masę pytań
Ja osobiście uważam, że wszystko zależy jaki biust, ale w większości przypadków, mniejszy jest jednak atrakcyjniejszyPrzede wszystkim, upodobanie do dużego biustu u kobiet to nie fetysz. Tylko raczej naturalna preferencja uwarunkowana ewolucyjnie. Ja bardzo lubię kobiece biusty w wymiarach C, D, E i F.
Chcesz je zobaczyć?Zadbany ale ładny z pięknie zarysowaną listeweczką mleczną i oczywiście otoczka suteńków... Ja mam takie moje kochane ale owszem bardziej Rubensowskie Panie mnie zwykle - ciepło serdecznie i dyskretnie fascynują heeeeee ...
Ja osobiście preferuje właśnie male, zgrabne, mniejsze piersi zazwyczaj są pełne i jędrne.Zadbany ale ładny z pięknie zarysowaną listeweczką mleczną i oczywiście otoczka suteńków... Ja mam takie moje kochane ale owszem bardziej Rubensowskie Panie mnie zwykle - ciepło serdecznie i dyskretnie fascynują heeeeee ...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
Z | Szpilki, fetysz stóp | Ogłoszenia | 8 | |
P | Fetysz rajstop/pończoch | Fantazje erotyczne | 5 | |
Fetysz spermy | Fetysze i perwersje | 21 | ||
I | Fetysz włosów | Fetysze i perwersje | 3 |