Heteroseksualny mężczyzna nie jest w stanie czuć pociągu do femboya. Jesteś po prostu Bi.Przyznam się, że ja, heteroseksualny facet, mam problem z femboyami. Ale w takim sensie, że czuję do nich pociąg jak do kobiety.
Heteroseksualny mężczyzna nie jest w stanie czuć pociągu do femboya. Jesteś po prostu Bi.Przyznam się, że ja, heteroseksualny facet, mam problem z femboyami. Ale w takim sensie, że czuję do nich pociąg jak do kobiety.
Wtf młody, mam nadzieję, że się ogarnąłeś i wylazłeś, bo jak nie to ciocia Shakalaka Cię przez kolano przełoży i spuści Ci good old fashion wpierdol.Uważacie, że wychodzenie w takiej stylowe to glupi pomysł? Jeszcze tylko małe ogarnianie i dziś pierwszy raz to zrobie
Nie jest to głupi pomysł , wychodź i się nie wstydź (no i też uważaj na niektóre osoby )Uważacie, że wychodzenie w takiej stylowe to glupi pomysł? Jeszcze tylko małe ogarnianie i dziś pierwszy raz to zrobie
Chciałaś mnie tym zniechęcić czy zachęcić? Jestem jednym z tych facetów dla których to żadna kara chybaWtf młody, mam nadzieję, że się ogarnąłeś i wylazłeś, bo jak nie to ciocia Shakalaka Cię przez kolano przełoży i spuści Ci good old fashion wpierdol.
A nie, ja akurat nie lubię dostawać klapsówNo w sumie jak większość dziewczyn chyba
A lubisz dawać?A nie, ja akurat nie lubię dostawać klapsów
Kobiety mają różne upodobania. A nie raz na forum już czytałem, że kobiety gustują nie tylko w wysokich, umięśnionych i hojnie obdarzonych.Ciężko z akceptacją pewnie, ale jak już by się znalazła kobieya która chciałaby mieć kogoś takiego, to coś wspaniałego.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Inne rozmowy z obcą dziewczyną niż z własną żoną - też tak uważacie? | Związki | 6 |