Dziecko to nie ja jestem psychiczny tylko Ty@Patrys97 nie karm trolla, niech się dziecko brandzluje ze szczęścia, że komuś ciśnie. Takim smutnym osobom tylko to pozostało
Dziecko to nie ja jestem psychiczny tylko Ty@Patrys97 nie karm trolla, niech się dziecko brandzluje ze szczęścia, że komuś ciśnie. Takim smutnym osobom tylko to pozostało
Do Ciebie nie pisałem tak więc do książekTo po co komentujesz
Patrząc na Twoje pożal się borze mądrości pozwolę sobie na pewną dozę wątpliwości.Dziecko to nie ja jestem psychiczny tylko Ty
Chcesz się wyzywać nie ma problemuNimfuś, uwierz. Na końcu języka mam mniej wybredne określenia
Pilnuj się terazChcesz się wyzywać nie ma problemu
A to już jest smutne. Wychodzi na to, ze p0laki akceptują tylko te fetysze „wygodne” i najbardziej typowe, a reszta to anomalia.W pełni się zgadzam , jak przypadkowo wyszedł na jaw mój fetysz to zostałem nieźle wyśmiany.
PSZE PANI BO ONA MNIE WYZYWA!!!!1jedenoneChcesz się wyzywać nie ma problemu
Aż mi pociekło na samą myśl o byciu obserwowaną, mrrrrau!Pilnuj się teraz
Co szukasz politowania tutaj , bo nie masz kontaktu z normalnymi ludźmi, bo jesteś nieudacznik życiowyPatrząc na Twoje pożal się borze mądrości pozwolę sobie na pewną dozę wątpliwości.
Dobrze że jeszcze ktoś Cię tu czyta bo w życiu nikt na pewno nie chce, dowartościować chcesz się tutaj , bo Twój eks kopną Cię w dupę, dorośnij dziewczynkoA to już jest smutne. Wychodzi na to, ze p0laki akceptują tylko te fetysze „wygodne” i najbardziej typowe, a reszta to anomalia.
No, ale niczego innego się w sumie nie spodziewałam.
PSZE PANI BO ONA MNIE WYZYWA!!!!1jedenone
Aż mi pociekło na samą myśl o byciu obserwowaną, mrrrrau!
Witam w gronie followersów, nie zapomnij zasubskrybować kanału oraz wcisnąć dzwoneczka.
Ty to fetyszem nazywasz, odpowiedz sobie jak się nazywa facet przebierający za kobietę, nie zapomnij nosek przypudrowaćW pełni się zgadzam , jak przypadkowo wyszedł na jaw mój fetysz to zostałem nieźle wyśmiany.
Wjebala kij w mrowisko, a Ty daj sobie lepiej spokójNikogo tak nie można nazywać...
Ja nie zacząłem, i niech się nie uważa tutaj za guruNikogo tak nie można nazywać...
Nie wiem o Tobie chodzi ale mój fetysz nie jest związany z przebieraniem się za kobietę.Ty to fetyszem nazywasz, odpowiedz sobie jak się nazywa facet przebierający za kobietę, nie zapomnij nosek przypudrować
Daj mi spokój, mówiłem już rób co chcesz,a dla mnie i tak będziesz śmiesznie wyglądałNie wiem o Tobie chodzi ale mój fetysz nie jest związany z przebieraniem się za kobietę.
I tylko takie błędy u mnie znajdziesz bo Tobie to bym podawał portfel na kiju@Biedrononeczka to max twoich możliwości?
PS. Wkurwiła piszemy przez u zwykłe, chyba że u ciebie to miara złości, to czuję się zaszczycona. Muah!
Przecież rano pan Biedronek dostał kilkudniowego bana więc coś z nim zrobionoKtoś zrobi porządek z tym gościem? Plujesz się jak małolat w malinach a nawet nie potrafisz napisać normalnie posta, cytujesz nawet sam siebie.... Nie warto z nim dyskutować bo jak to mawiał pewien mędrzec "nie polemizuję z debilami bo najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu a później pobije doświadczeniem...."
Szacun za podejście! Nie pracuje tutaj na etat więc cierpliwość jest mile widziana i niektóre działania wymagają czasuPisałam wczoraj w tej sprawie do @Konik121
Cierpliwości
Miód na moje oczy, Panie Morderatorze!Przecież rano pan Biedronek dostał kilkudniowego bana więc coś z nim zrobiono
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Inne rozmowy z obcą dziewczyną niż z własną żoną - też tak uważacie? | Związki | 6 |