• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Pocałunek z Lauren Mayberry - choć nie jest specjalnie podniecająca. Hermiona (Emma Watson) szybciej żuci na mnie Petryfikusa. Sex z Alizee od "Moi Lolita". Posłuchać głośnych jęków rozkoszy Wensday. Ogólnie pieprzyć się z aktorkami, modelkami czy tymi od aerobiku i innych ćwiczeń. Pomarzyć można.
Pomarz też trochę o ortografii. Hermiona rzuci, a nie żuci.

Mężczyzna

Żużel

Cichy Podglądacz
Pierwszą fantazją jest to że chciałbym przez tydzień zostać zdominowany przez starszą od siebie kobietę. W trakcie tej fantazji chciałbym pełnić funkcję jej służącego 24/7, wykonywać obowiązki domowe, masować i lizać jej stopy, podawać drinki, spełniać zachcianki, zaspokajać ją. Na pewno są elementy tej fantazji które jeszcze bardziej nakręcają mi tą wizję w głowie takie jak siadanie na twarzy czy właśnie adoracja stóp.

Druga fantazja to taki klasyczny wakacyjny romans. Trochę nawet bardziej duchowe uczucie. Dawno nie byłem tak silnie zauroczony a bardzo za tym tęsknię. Wieczory spędzone na dachu samochodu i spoglądanie na gwiazdy w akompaniamencie zapachu lasu (w nocy las sosnowy ma piękny intensywny zapach) wspólne podróże, grille ze znajomymi i zabawa. Każdy z tu obecnych chyba kojarzy jakie to jest wspaniałe uczucie kiedy poznaje się kogoś nowego. Nie można jeść, spać i wydaje się że życie nabrało znacznie bardziej intensywnych kolorów. Jednym słowem euforia w czystej postaci.

Wiem, wiem... Strasznie się różnią te 2 wizje ale co ja poradzę haha :D

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Wyjazd pod namiot na weekend i pieprzenie się ile starczy sił pod tym namiotem. Gotowanie rano kawy w kociołku nad butlą turystyczną i seks po kawie, spacer po okolicy i znowu seks, rozpalenie ogniska i gotowanie strawy a po kolacji znowu pieprzenie się dzikie i tak 2-3 dni, pod bezchmurnym niebem, żeby można było sobie romantycznie popatrzeć w gwiazdy.

Mężczyzna

xgn

Cichy Podglądacz
Spacer z kobietą, która jest skuta kajdankami. Jest już zmierzch, zakładam jej kajdanki i nakładam długi płaszcz, tak że na pierwszy rzut oka nie widać, że ręce ma skute za plecami, ale przy dokładniejszym przyjrzeniu można się zorientować o co chodzi. Idziemy jakąś cichą i ustronną ulicą, wciąż jednak ryzykując jednak, że ktoś nas zobaczy. Docieramy do parku, zdejmuję jej płaszcz, zmuszam do klęknięcia i obciągnięcia mi pały, potem mineta i szybkie bzykanie. Kajdanki zdejmuję dopiero po powrocie.

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Wyjazd pod namiot na weekend i pieprzenie się ile starczy sił pod tym namiotem. Gotowanie rano kawy w kociołku nad butlą turystyczną i seks po kawie, spacer po okolicy i znowu seks, rozpalenie ogniska i gotowanie strawy a po kolacji znowu pieprzenie się dzikie i tak 2-3 dni, pod bezchmurnym niebem, żeby można było sobie romantycznie popatrzeć w gwiazdy.
Dzisiaj największą popularność w wyszukiwarce, mają frazy " zestaw biwakowy" "sprzęt do biwakowania" "jaki kociołek na ognisko" " najlepszy repelent" , "co moze mi się wkręcić w lesie i czy tylko kleszcz", "po której stronie pnia rośnei mech" " odcinek McGayvera z biwakiem" "jak rozstawić namiot".

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

catsuit

Cichy Podglądacz
Kiedyś, nocowałem w dość dużej agroturystyce z własną stadniną. Można było się przejść bo to lato było i wszytko wyło pootwierane.
Tradycyjnie wieczorkiem poszedłem się przejść i przeszedłem przez stajnię no i przyniosłem zapach razem ze sobą, tak mnie to podkręciło, że teraz chciałbym zrobić to w takiej stajni i z bardzo długim 69 oczywiście w Lycrach. Taka fantazja ;)

Bjslover

Dominujący
Polecam park Killarney Park w Ontario 😋😋

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Druga fantazja to taki klasyczny wakacyjny romans. Trochę nawet bardziej duchowe uczucie. Dawno nie byłem tak silnie zauroczony a bardzo za tym tęsknię. Wieczory spędzone na dachu samochodu i spoglądanie na gwiazdy w akompaniamencie zapachu lasu (w nocy las sosnowy ma piękny intensywny zapach) wspólne podróże, grille ze znajomymi i zabawa. Każdy z tu obecnych chyba kojarzy jakie to jest wspaniałe uczucie kiedy poznaje się kogoś nowego. Nie można jeść, spać i wydaje się że życie nabrało znacznie bardziej intensywnych kolorów. Jednym słowem euforia w czystej postaci.
Wakacje tuż tuż. Przed takim ich spędzeniem też nie miałabym nic przeciwko. 🥰

Mężczyzna

rob_1979

Nowicjusz
Pójście z żoną w weekend do klubu i wcześniej umówienie się z dwoma młodymi kolesiami 16-22, żeby ją zaczęli w pewnym momencie adorować. Jak już będzie lekko po alkoholu. Ja z kolegami sobie będę od pewnego czasu tylko siedział w loży i popijał piwko oglądając jak jest komplementowana i podrywana. Jak będzie pozytywny efekt, to każdy krok dalej w porozumieniu ze mną robimy. Coraz bardziej bliższe tańce, lekko obmacywanie, szeptanie miłych słów do ucha, że trafić do damskiej duszy. Wypracownie sytuacji, zeby zainteresowanie młodziaków zaczęło ją samą podniecać. Przede wszystkim pod kątem tego co kobieta uwielbia - zwracanie na siebie uwagi, komplementowanie, miłe słowa, delikatny dotyk, ocieranie, obmacywanie... I w końcu przygotowanie pod finał gdzie ja zdecyduję, żeby przyszła do mnie i się wygadała z tego, a ja "spontkanicznie" zaproponuję zakończenie imprezy w hotelu. A w pokoju już bardziej odważne tańce, delikatne rozbieranie i moje polecenia i zgoda na to, ze nie bede mial pretensji jeśli odda się dwóm młoldym chłopcom.

Mężczyzna

dragonPL

Cichy Podglądacz
Pewnie nie będę oryginalny, ale strasznie mnie kręci ocieranie się o obce kobiety w komunikacji miejskiej :) super byłoby spotkać kobietę, która też by tego chciała i by pozwoliła najwięcej :)

Mężczyzna

dragonPL

Cichy Podglądacz
Idealnie? Wyciągnięcie penisa i włożenie pod sukienkę w między nogi od tyłu. Gdyby udało się wtedy spuści, a sperma poleciała by po nogach na podłogę to już byłby szczyt marzeń :)
Realnie? Wystarczyłoby gdyby kobieta stojąc do mnie tyłem złapała mnie ręką za krocze i doprowadziła do wzwodu. Potem wysiada bez pożegnania na następnej stacji.