• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

dragonPL

Cichy Podglądacz
Ostatnio jestem strasznie napalona, a lubię takie ocieranki, nie tylko w miejscach publicznych, wiec od razu mokro mi sie zrobilo na myśl, ze mogłabym poczuć na udach kutaska a potem cieplutką spermę. :)
Jest jeszcze opcja rozszerzona, ale wymagałaby od kobiety niesamowitej odwagi :) po co ocieranka przez majtki, nie lepiej byłoby poczuć ciepło ciała ocierającego się pod majtkami? Dodatkowo sperma by się nie zmarnowała, bo przecież szkoda marnować co dobre i można byłoby czuć ją przez cały dzień w majtkach :) teraz ja się rozmarzyłem ;)

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Z racji tego, że czas najwyższy planować urlop, to fantazjuję o analu na tarasie z widokiem na ocean, przy wschodzącym słońcu. Takim analu, żeby sąsiedzi zamiast koguta rano słyszeli moją partnerkę jak "pieje". :D

Kobieta

jakaśtaka

Nowicjusz
Z racji tego, że czas najwyższy planować urlop, to fantazjuję o analu na tarasie z widokiem na ocean, przy wschodzącym słońcu. Takim analu, żeby sąsiedzi zamiast koguta rano słyszeli moją partnerkę jak "pieje". :D
Pytanie tylko z jakiego powodu to pianie. Czy po tym idziecie dopiero spać? Wtedy to ok. Bo jeżeli mnie na śpiocha nad ranem ktoś by tak załadował od tyłu... to oj. .. bym zapiała. Słabo by facet na tym wyszedł. :ROFLMAO:

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Pytanie tylko z jakiego powodu to pianie. Czy po tym idziecie dopiero spać? Wtedy to ok. Bo jeżeli mnie na śpiocha nad ranem ktoś by tak załadował od tyłu... to oj. .. bym zapiała. Słabo by facet na tym wyszedł. :ROFLMAO:
A jakby najpierw zadbać o odpowiednie nawilżenie przed? 🤔
Budzić partnerkę powoli... Zacząć od delikatnego zsunięcia majteczek, powoli zacząć lizać cipke, tak stopniowo przejść do rimmingu, a przed wielkim wejściem nałożyć jeszcze trochę żelu? 😏
Myślę, że to mogłaby być ciekawa pobudka 😈
Chociaż zgodzę się, że to jeszcze zależy od tego kto jakie ma doświadczenie w analu, bo to niekoniecznie może być tak proste jak brzmi 😏

Kobieta

jakaśtaka

Nowicjusz
A jakby najpierw zadbać o odpowiednie nawilżenie przed? 🤔
Budzić partnerkę powoli... Zacząć od delikatnego zsunięcia majteczek, powoli zacząć lizać cipke, tak stopniowo przejść do rimmingu, a przed wielkim wejściem nałożyć jeszcze trochę żelu? 😏
Myślę, że to mogłaby być ciekawa pobudka 😈
Chociaż zgodzę się, że to jeszcze zależy od tego kto jakie ma doświadczenie w analu, bo to niekoniecznie może być tak proste jak brzmi 😏
Jak byś na taką trafił to może i by ci się udało. Jak byś postąpił tak jak piszesz. Ja jednak jestem antyanalna. :p

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
To życzę spełnienia wizji. (y)
Ja tu się akurat wcisnąłem w temat kolegi, którego zacytowałaś 😅
Fantazja fajna, to się zgodzę, przynajmniej w mojej skromnej opinii, ale moja lista jest długa i to by się chyba nawet w pierwszej dziesiątce nie znalazło 😂
Ja już się w tym temacie wypowiadałem dawno temu, na razie nie ma co dublować 🙃

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Ciężko być w stanie "na śpiocha" podczas analu, kiedy wcześniej trzeba zadbać o higienę. ;)