• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Pocałunek z Lauren Mayberry - choć nie jest specjalnie podniecająca. Hermiona (Emma Watson) szybciej żuci na mnie Petryfikusa. Sex z Alizee od "Moi Lolita". Posłuchać głośnych jęków rozkoszy Wensday. Ogólnie pieprzyć się z aktorkami, modelkami czy tymi od aerobiku i innych ćwiczeń. Pomarzyć można.
Pomarz też trochę o ortografii. Hermiona rzuci, a nie żuci.

Mężczyzna

Żużel

Cichy Podglądacz
Pierwszą fantazją jest to że chciałbym przez tydzień zostać zdominowany przez starszą od siebie kobietę. W trakcie tej fantazji chciałbym pełnić funkcję jej służącego 24/7, wykonywać obowiązki domowe, masować i lizać jej stopy, podawać drinki, spełniać zachcianki, zaspokajać ją. Na pewno są elementy tej fantazji które jeszcze bardziej nakręcają mi tą wizję w głowie takie jak siadanie na twarzy czy właśnie adoracja stóp.

Druga fantazja to taki klasyczny wakacyjny romans. Trochę nawet bardziej duchowe uczucie. Dawno nie byłem tak silnie zauroczony a bardzo za tym tęsknię. Wieczory spędzone na dachu samochodu i spoglądanie na gwiazdy w akompaniamencie zapachu lasu (w nocy las sosnowy ma piękny intensywny zapach) wspólne podróże, grille ze znajomymi i zabawa. Każdy z tu obecnych chyba kojarzy jakie to jest wspaniałe uczucie kiedy poznaje się kogoś nowego. Nie można jeść, spać i wydaje się że życie nabrało znacznie bardziej intensywnych kolorów. Jednym słowem euforia w czystej postaci.

Wiem, wiem... Strasznie się różnią te 2 wizje ale co ja poradzę haha :D

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Wyjazd pod namiot na weekend i pieprzenie się ile starczy sił pod tym namiotem. Gotowanie rano kawy w kociołku nad butlą turystyczną i seks po kawie, spacer po okolicy i znowu seks, rozpalenie ogniska i gotowanie strawy a po kolacji znowu pieprzenie się dzikie i tak 2-3 dni, pod bezchmurnym niebem, żeby można było sobie romantycznie popatrzeć w gwiazdy.

Mężczyzna

xgn

Cichy Podglądacz
Spacer z kobietą, która jest skuta kajdankami. Jest już zmierzch, zakładam jej kajdanki i nakładam długi płaszcz, tak że na pierwszy rzut oka nie widać, że ręce ma skute za plecami, ale przy dokładniejszym przyjrzeniu można się zorientować o co chodzi. Idziemy jakąś cichą i ustronną ulicą, wciąż jednak ryzykując jednak, że ktoś nas zobaczy. Docieramy do parku, zdejmuję jej płaszcz, zmuszam do klęknięcia i obciągnięcia mi pały, potem mineta i szybkie bzykanie. Kajdanki zdejmuję dopiero po powrocie.