Wraz z moją partnerką jesteśmy siłą pozbawieni ubrań i pod przymusem oprawcy pokrywają nas od stóp po głowę czarną mazią a następnie zostajemy obsypani pierzem i w takim stanie wracamy do domu.
Wraz z moją partnerką jesteśmy siłą pozbawieni ubrań i pod przymusem oprawcy pokrywają nas od stóp po głowę czarną mazią a następnie zostajemy obsypani pierzem i w takim stanie wracamy do domu.
Mam taką fantazję że moja żona i ja oboje jesteśmy ruchani w dupę. Jeden facet ją a drugi mnie. Jesteśmy do siebie zwróceni twarzami i patrzymy sobie w oczy... czasami się pocałujemy...
Nieosiągalne.... skończy się pewnie na tym że ja w końcu zostanę wyruchany w dupę.
1. Wspólna masturbacja z drugim facetem po kumepelsku przy luźnej rozmowie i wzajemnym nakręcaniu się, bez niczego więcej (lody i wypinanie tylko z dziewczyną).
2. Dominacja partnerki w łóżku w klimatach BDSM.
Taka mi dzisiaj się fantazja pojawiła...
Rozpoznaję na zbiorniku albo chaturbate koleżankę, która zabawia się solo albo z facetem. I przy pierwszym spotkaniu mówię jej, że świetnie wygląda i zabawia się na kamerkach i nieraz skończyłem do niej. I proszę, żeby następnym razem wykonała jakiś gest, który będzie tylko dla mnie i wchodzę na kamerki i ona go robi...
Polecam! Ogolnie spelnianie fantazji jest piekne choc nie zawsze fantazje da sie spelniac albo nalezy spelniac. Ale jesli chodzi o trojkat to moze byc naprawde pieknie. W kazdym ukladzie.
Ja zawsze chciałam spróbować ostrzejszego seksu, mój ex nie chciał ze względu na szacunek do mnie. A chciałabym wiedzieć jak to jest mieć związane oczy i ręce i jak chłopak robi co chce i trochę mocniej wchodzi i używa przekleńst
Ja zawsze chciałam spróbować ostrzejszego seksu, mój ex nie chciał ze względu na szacunek do mnie. A chciałabym wiedzieć jak to jest mieć związane oczy i ręce i jak chłopak robi co chce i trochę mocniej wchodzi i używa przekleńst
Albo z uczniem.
I taki uczeń podchodzi po zakończonej lekcji do nauczycielki, łapie ją za cycki, przyciąga do siebie i szepcze jej do ucha: Teraz ty będziesz moją uczennicą...
Z szacunku do swojej kobiety,(może by nie szukała u innych) dawno temu na jej wyraźną prośbę zafundowałem takie emocje...
Trudno powiedzieć czy jej się podobało więcej nie prosiła heh
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.