• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Zostać wyśmiany, poniżony i skopany przez 3 Panie.
Dwie już masz załatwione na SF. Same się zgłosiły:p
Szukaj trzeciej. Wbrew pozorom chętnych jest więcej, tylko .........ciche są, na razie;)
To znaczy te do skopania, bo w temacie wyśmiewania i poniżania to aż ich gęsto:ROFLMAO:

Mężczyzna

POMORZANIN

Nowicjusz
Fantazji mam wiele :
- mieć swoją stałą uległa parę, która będzie mi posłuszna
- trójkąt z dwiema kobietami bi (żeby bawiły się ze sobą i ze mną)
- pissing na kobietę
- fisting

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Fantazji mam wiele :
- mieć swoją stałą uległa parę, która będzie mi posłuszna
- trójkąt z dwiema kobietami bi (żeby bawiły się ze sobą i ze mną)
- pissing na kobietę
- fisting
Wyłamałeś się z ogólnych fantazji. Większość fantazjuje o dominie jednej lub kilku. ))
Życzę spełnienia.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Mi się z kolei marzy jakikolwiek seks z szczupłą rudowłosą dziewczyną i turkusowej bieliźnie, ale to koniecznie w turkusowej, nawet do tego stopnia, żebym jej nie zdejmował, tylko w tej bieliźnie ją grzał, bo po prostu ten kolor mnie bardzo podnieca, nawet mam jedne slipki tego koloru. Widziałem za młodu na koloniach taką dziewczynę na plaży i po prostu to jest mój taki ideał kobiety do dziś, turkus, turkus i jeszcze raz turkus :)

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Do rudych pasuje turkus :D

Ja nigdy nie miałem okazji nikogo niechcący ani chcący podglądać - w kąpieli albo w jakimś akcie seksualnym. Zmieniłbym to.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Nawet ten turkus mnie tak podnieca, że w klubie ze striptizem wybrałem sobie dziewczynę fakt trochę drogo było i mało czasu i tylko mi na kolanach siedziała w samych stringach co prawda w czarnych, ale paznokcie miała turkusowe i jak o tym myślałem to dodatkowo, ułatwiało mi niewysychanie mojej końcówki.