• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Wraz z moją partnerką jesteśmy siłą pozbawieni ubrań i pod przymusem oprawcy pokrywają nas od stóp po głowę czarną mazią a następnie zostajemy obsypani pierzem i w takim stanie wracamy do domu.

Mężczyzna

aura

Cichy Podglądacz
Mam taką fantazję że moja żona i ja oboje jesteśmy ruchani w dupę. Jeden facet ją a drugi mnie. Jesteśmy do siebie zwróceni twarzami i patrzymy sobie w oczy... czasami się pocałujemy...
Nieosiągalne.... skończy się pewnie na tym że ja w końcu zostanę wyruchany w dupę. ;)

Mężczyzna

Stulejowy

Cichy Podglądacz
1. Wspólna masturbacja z drugim facetem po kumepelsku przy luźnej rozmowie i wzajemnym nakręcaniu się, bez niczego więcej (lody i wypinanie tylko z dziewczyną).
2. Dominacja partnerki w łóżku w klimatach BDSM.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Taka mi dzisiaj się fantazja pojawiła...
Rozpoznaję na zbiorniku albo chaturbate koleżankę, która zabawia się solo albo z facetem. I przy pierwszym spotkaniu mówię jej, że świetnie wygląda i zabawia się na kamerkach i nieraz skończyłem do niej. I proszę, żeby następnym razem wykonała jakiś gest, który będzie tylko dla mnie i wchodzę na kamerki i ona go robi...

Kobieta

Rhi

Seks Praktykant
Ja zawsze chciałam spróbować ostrzejszego seksu, mój ex nie chciał ze względu na szacunek do mnie. A chciałabym wiedzieć jak to jest mieć związane oczy i ręce i jak chłopak robi co chce i trochę mocniej wchodzi i używa przekleńst

Mężczyzna

Deivr34

Nowicjusz
Ja zawsze chciałam spróbować ostrzejszego seksu, mój ex nie chciał ze względu na szacunek do mnie. A chciałabym wiedzieć jak to jest mieć związane oczy i ręce i jak chłopak robi co chce i trochę mocniej wchodzi i używa przekleńst
Nigdy nie zrozumiem tego elementu z szacunkiem, przecież można uprawiać dziki i brutalny seks a na co dzień być szanująca i kochająca się parą.

Kobieta

saymyname

Biegły Uwodziciel
Albo z uczniem.
I taki uczeń podchodzi po zakończonej lekcji do nauczycielki, łapie ją za cycki, przyciąga do siebie i szepcze jej do ucha: Teraz ty będziesz moją uczennicą...

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

yamawaw

Nowicjusz
Z szacunku do swojej kobiety,(może by nie szukała u innych) dawno temu na jej wyraźną prośbę zafundowałem takie emocje...
Trudno powiedzieć czy jej się podobało więcej nie prosiła heh