Masakra, a to było takie fajne miejsce. Lava coraz gorszą......ACT zawiesił działalność póki co...
Ja to marzę o wizycie w saunie z żoną ,żeby wszyscy nas obserwowali !Cześć,
Jedną z moich fantazji, którą chcialbym spełnić z moją drugą połówką jest masaż dla par. Oczywiscie nie taki zwykly i normalny.W ofercie można wybrać masażystę i masażystkę, masaż odbywa się równolegle w jednym pomieszczeniu, zarówno osoby masujące jak i masowane są NAGIE dodatkowo dwa razy podczas sesji masowane są miejsca intymne
Nie ukrywam byłem pozytywnie zaskoczony reakcją mojej żony, ponieważ pomysł jej się podoba;D
Czy są tu jakieś pary/osoby, które mają podobne fantazje, a moze już takie doświadczenia za sobą?
Pozdrawiam
Nie wiem jak tu wstawić zdjecie ; )@saymyname A jak wygląda taki "toy boy"?
Moje marzenie... Nie miałem okazji poznać jeszcze takiej kobiety, ale Twój wpis daje nadzieję że są takowe jeszczeGłębokie gardło na brzegu łóżka z mocno odchylona do tyłu głową.
Mam podobną fantazję, tylko zamiast pary dwie kobiety że straponami i ostra dominacja.Bycie zdominowanym przez pare. Głębokie gardło na brzegu łóżka z mocno odchylona do tyłu głową a pani rucha mnie w dupcie
Również głębokie gardło lub face fucking bardzo mnie to podnieca niestety na prawdę ciężko jest znaleźć chętną kobietę na takie zabawy ale widzę że jest jakaś szansa 🫢 są jednak chętne kobiety do takiej zabawyGłębokie gardło na brzegu łóżka z mocno odchylona do tyłu głową.
Da się, oczywiście zależy jak głęboko dziewczyna może wziąć, ale moim zdaniem większość lubi takie klimatyRównież głębokie gardło lub face fucking bardzo mnie to podnieca niestety na prawdę ciężko jest znaleźć chętną kobietę na takie zabawy ale widzę że jest jakaś szansa 🫢 są jednak chętne kobiety do takiej zabawy