• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Bartekavanti

Cichy Podglądacz
Cofnąć się do przeszłości ale w tym aktualnym wydaniu.
Wyruchać na oczach wielu osób podczas imprezy rodzinnej koleżankę moich starszych na którą napalal się mój.stary i o którą zazdrosna była moja matka.

Mężczyzna

wedieunbloomed

Podrywacz
Miałem romans z dziewczyną (wtedy mężatką, teraz już nie), która miała totalnego fioła na punkcie nagrywania video podczas naszych "bliskich chwil".Potem padł pomysł żeby dzielić się naszymi osobistymi filmami z innymi parami na forach o seksie czy stronach xxx.. Wtedy to nie było "moje", rozmawiałem z nią o tym i widziałem jak ją to podnieca, ale nie odważyłem się.

W tej relacji działy się rzeczy których nigdy się nie spodziewałem i nawet sobie nie wyobrażałem, że taki seks będzie czymś, co może mnie podniecić. (gardło, rimming itp.). Musiałem się z tym oswoić. I nie wiem dlaczego, ale w tej chwili, od ponad roku, mam fantazje o sytuacji, w której dzielę te nagrania z nieznajomą kobietą lub parą, a ona lub oni oglądają to i.... w następnej części zastanawiam się, czy ta para lub dziewczyna... Może podniecą się z powodu tych filmów...Zaczynają sami się kochać lub ona dotykać. :)
Still :)

Mężczyzna

pluszak2020

Cichy Podglądacz
Marzę o jakiejś brzydkiej młodej dziewczynie.Obojętnie czy chuda czy gruba.Czym brzydsza tym bardziej podniecająca. .I uprawiać z nią sex u mnie w domu i spełniać jej fantazje oraz moje

Mężczyzna

ganymed

Nowicjusz
Polecam, byłem :)

Ciezko mi tu sie wypowiedziec, bo duzo fantazji spelnilem, a nie mam jakichs konkretnych az tak wiele... Ogolnie taki banał: oddanie, czułośc, namietnosc, sniadanko razem :p a fabularnie? moze jakis role play, może jakiś wypad z seksem z 1 lub wiecej fajnymi osobami, gdzie robimy to publicznie (oczywiscie bez przypalu), w hotelu, na korytarzu hotelu i przede wszystkim - świntusząc xD
Mam też małe fantazje typu: seks w szpitalu, seks w szkole, seks w urzędzie/ nawet na policji lol

Mężczyzna

Manto

Cichy Podglądacz
Jesteśmy z żoną u jej koleżanki. Jest alkohol i po jakimś czasie schodzi na damsko-męskie tematy. Kobiety podpite gadają coś o technice w obciąganiu. Ale koleżanka żony mówi, że to by musiała pokazać, a nie ma na czym. Na co moja żona mówi "to mojemu obciągnij". Koleżanka pyta czy może, na co moja żona " oczywiście, że tak". Moja do mnie mówi wstań. Ja wstaję i żona ściąga mi spodenki. Koleżanka podchodzi i zaczyna delikatnie dotykać po czym klęka i zaczyna delikatnie muskać językiem, aż w końcu obciąga. Moja żona podniecona sytuacją po chwili dołącza do koleżanki. Akcja przenosi się na łóżko. Ja leżę na plecach, koleżanka siedzi mi cipką na twarzy, a żona obciąga i zmiana. Po jakichś 15 minutach przychodzi mąż koleżanki ( ja o tym nie wiem) do domu i widząc co się dzieje rozbiera się i zbliża do nas. Widząc to moja żona mówi do mnie. Kochanie a może chcesz korek w tyłeczek ( bo wie, że lubię) na co ja "mówię " yhy. Żona zaczyna mi masować otworek, daje żelu i mówi "mam coś lepszego) i pokazuje dla męża koleżanki, żeby wsadził swojego fiuta w moją dupkę. On przykłada fiuta i napiera. Ja czuję, że to nie korek i zaczynam się kręcić. Żona uspokaja i pokazuje koleżance, żeby ta trzymała mnie za rękę. Jak już wszedł, moja zeszła z mojej twarzy i trzymała drugą rękę. Oczom moim ukazał się nagi facet, który klęczy przede mną, a ja przed nim z nogami w górze. Moja żona mówi do mnie "niespodzianka". I facet tej koleżanki zaczyna pchać swojego fiuta co raz głębiej, aż po chwili siedzi cały i powoli zaczyna mnie "ruchać". Posuwa mnie tak ze 2 minuty, po czym podciaga do siebie i obraca na brzuch. Żona siada mi na plecach, a koleżanka siada przede mną. Żona bierze moja głowę do góry, koleżanka podsuwa sie bliżej i żona karze mi lizać jej cipkę. Tamten zaczyna mnie ładować od tyłu. Najpierw delikatnie, po czym zaczyna dobijać, aż czuję jak jego jaja obijają się o moje. Znowu po ok 2 minutach kładą mnie na plecy i zaczyna się jazda. Znowu wkłada fiuta i dobija patrząc mi w oczy. Moja żona widzi to i mówi. Podoba Ci się co? Ja nic nie mówię, na co ona mówi do niego "rżnij go mocniej". On mnie wali mocno i po chwili spuszcza we mnie, wyciąga fiuta i wstaje. Kobiety mnie puszczają, ja dalej leżę na łóżku. Koleżanka z mężem wychodzą z pokoju i zostawiają nas samych. Żona przytula się do mnie i mówi. Podobało Ci się? Ja szepczącym głosem mówię tak, na co ona mówi " tak czułam, że chcesz prawdziwego kutasa w dupci. I muszę Ci powiedzieć, że podobało mi się jak Cię zapinał.
Po czym idziemy spać.

Mężczyzna

Cortez2000

Podrywacz
Bycie seksualnym niewolnikiem kumpla i jego dziewczyny ;)

Mam na przykład taką fantazję o kumplu i jego dziewczynie, że wyjechaliśmy za granicę do pracy, jesteśmy we trójkę na mieszkaniu, ja z jakiegoś powodu straciłem pracę i nie jestem w stanie się dokładać do rachunków i przy jakimś weekendzie pod wpływem alkoholu dostaje od nich propozycje że nie muszę się dokładać do rachunków ale w zamian za to muszę sprzątać, gotować i spełniać każdą ich zachciankę seksualną bo dziewczyna kumpla zawsze marzyła o tym żeby zdominować faceta, a kumpel zawsze chciał spróbować coś z facetem ;)
Różne mam związane z tym fantazje, na przykład kumpel wraca z pracy, wchodzi do kuchni, a ja tam myje naczynia, a on bez żadnego słowa odsuwa rozporek i pokazuje palcem na swoje krocze a ja posłusznie klękam przed nim i robię mu dobrze :)
Kolejna fantazja jest taka że kumpel jest w pracy a ja w mieszkaniu z jego dziewczyną, ona wychodzi naga z prysznica kładzie ręcznik na łóżku i na nim siada rozkładając nogi i pokazuje palcem na swoją cipke i mówi do mnie liż, a ja posłusznie klękam między jej nogami i robię jej dobrze językiem :)

Mężczyzna

otwartynawiele

Cichy Podglądacz
Mam zajebistą słabość do przyjaciółki z którą kiedyś chciałem coś więcej. Ona jest pielęgniarką i pracuje na urologii kręci mnie nawet sama myśl jak zakladala by mi cewnik bądź jakieś lrzygotowsnie do zabiegu itd. Coś by to ona była "góra"