• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

eros102

Nowicjusz
Oczywiście nigdy nie starczy mi odwagi na realizację, ale...
Często fantazjuję o zostaniu darmową prostytutką na 1 dzień. Wynająć apartament w większym mieście i dać ogłoszenie, w którym będzie podany adres i wstęp wolny. Ja przywiązana smyczą na kłódkę do łóżka, bez dużego pola manewru. Każdy mężczyzna będzie mógł przyjść i użyć mnie w dowolny sposób i wyjść zaspokojony. Z boku pojemnik na ewentualne napiwki. Na koniec dnia uwolnić się i wyjść z łóżka, które będzie całe w spermie.
Może są gdzieś już takie ogłoszenia?
z chęcią bym Cię odwiedził jak byś była związana to bym Cię zerznął w usta spuszczając się na twarz a następnie włożył bym go w tyłeczek i tam Cię zalał tak w skrócie

Mężczyzna

JaOn40

Cichy Podglądacz
Witam serdecznie, u mnie jest tak że córka mojej pani lubi się obnażać przede mną, od razu mówię że jest pełnoletnia. Nie wiem jak się zachować, chodzi w mini bez majteczek, często na ogrodzie totalnie w stroju Ewy, a jej mama nie reaguje, czy jeśli dojdzie do czegoś to będę jakimś zboczeńcem? Z góry dziękuję.

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
1. Marzę o przebraniu się za kobietę i wyjściu na ulicę... wysokie szpilki, rajstopy, mini itd... Loty próbne już były, nocą, między garażami, ale tylko szpilki, mini i rajstopy... niesamowite wrażenia!
2. Chciałbym w końcu mieć okazję zrobić loda... oczywiście w damskich ciuchach... w sumie w samych szpileczkach wystarczy :)
3. Chciałbym zobaczyć jak moja aktualna laska się rucha z innym
4. Chciałbym być kiedyś z kobietą która by akceptowała i tolerowała moje zamiłowanie do przebieranek