• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Kobieta

ciekawa żabka

Cichy Podglądacz
Podejrzewam że mój kochanek jest uległym no nie tak totalnie ale jednak a ja chciałabym spełnić jego łóżkowe oczekiwania chociaż on głośno o tym nie mowi

Kobieta

Laura98

Nowicjusz
Oczywiście nigdy nie starczy mi odwagi na realizację, ale...
Często fantazjuję o zostaniu darmową prostytutką na 1 dzień. Wynająć apartament w większym mieście i dać ogłoszenie, w którym będzie podany adres i wstęp wolny. Ja przywiązana smyczą na kłódkę do łóżka, bez dużego pola manewru. Każdy mężczyzna będzie mógł przyjść i użyć mnie w dowolny sposób i wyjść zaspokojony. Z boku pojemnik na ewentualne napiwki. Na koniec dnia uwolnić się i wyjść z łóżka, które będzie całe w spermie.
Może są gdzieś już takie ogłoszenia?

C

col. Greg

Guest
Często fantazjuję o zostaniu darmową prostytutką na 1 dzień. Wynająć apartament w większym mieście i dać ogłoszenie, w którym będzie podany adres i wstęp wolny. Ja przywiązana smyczą na kłódkę do łóżka, bez dużego pola manewru. Każdy mężczyzna będzie mógł przyjść i użyć mnie w dowolny sposób i wyjść zaspokojony. Z boku pojemnik na ewentualne napiwki. Na koniec dnia uwolnić się i wyjść z łóżka, które będzie całe w spermie.
Wydaje mi sie Lauro, że nie będziesz w stanie wyjść z łóżka, rozważ te fantazję bo w niej zostaniesz:cool:

yoint

Nowicjusz
Jestem hetero, w stałym szczęśliwym związku ale mam fantazje o ssaniu kutasa. Trenuje na dildo przyczepionym do ściany czy podłogi, dławię się przy tym ale mnie to mega jara ale nie wiem czy odważyłbym się spróbować gdyby przydarzyła się okazja🤭

mial któryś z Was podobnie? Udało się zrealizować czy to tylko fantazja?

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Piotruś Pan

Podrywacz
Woow, brzmi nieźle...extremalnie...
Masz w sobie niesamowitą sukę...