• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

scnatix

Cichy Podglądacz
Oczywiście nigdy nie starczy mi odwagi na realizację, ale...
Często fantazjuję o zostaniu darmową prostytutką na 1 dzień. Wynająć apartament w większym mieście i dać ogłoszenie, w którym będzie podany adres i wstęp wolny. Ja przywiązana smyczą na kłódkę do łóżka, bez dużego pola manewru. Każdy mężczyzna będzie mógł przyjść i użyć mnie w dowolny sposób i wyjść zaspokojony. Z boku pojemnik na ewentualne napiwki. Na koniec dnia uwolnić się i wyjść z łóżka, które będzie całe w spermie.
Może są gdzieś już takie ogłoszenia?
Myślę że do takiego ogłoszenia by się zleciał element z całego miasta 🤔

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Chciałbym, żeby napalone nagie modelki zaprosiły mnie do wspólnej kąpieli w jacuzzi/na wspólny pobyt w saunie i połączone z tym igraszki.
Choć wiem, że ta fantazja nigdy się nie spełni. :(
Ogólnie, chciałbym, żeby kobiety częściej inicjowały seks i były tymi, które czynnie podrywają i rzucają się swoim "wybrankom" do majtek.
Myślę że do takiego ogłoszenia by się zleciał element z całego miasta
To jeden z głównych negatywnych aspektów prostytucji - klienci, mężczyźni chcący korzystać z usług prostytutek, i ich profil psychologiczny, w tym podejście do seksu i zaspokajania potrzeb seksualnych. "Płacę, więc wymagam", "Klient ma zawsze rację, więc na kolana i ssij, dziwko", "Masz robić, co ja chcę" itd.
To sprawia, że prostytutki żyją w ciągłym stresie przed takimi patologicznymi klientami, często mają zespół stresu pourazowego, źle się ze sobą czują, mają obrzydzenie do siebie i do swojego zajęcia itd.
Najlepiej, gdyby wcale nie było mężczyzn skłonnych korzystać z usług prostytutek - wtedy nie byłoby tego problemu. Gdyby kobiety zamierzające się prostytuować narzekały przede wszystkim na brak klientów.

Kobieta

RudaBiedronka

Cichy Podglądacz
Moją fantazją jest wystąpić w roli hostessy lub kelnerki topless. Mogłabym nosić pończochy i taką seksowną prześwitującą koszulkę z odpinanymi lub otwartymi miseczkami. Tak, żeby każdy facet na imprezie lub w lokalu mógł widzieć moje piersi w całej okazałości. Chciałabym poczuć tę mieszankę uczuć.

Mężczyzna

zielony

Nowicjusz
Moją fantazją jest wystąpić w roli hostessy lub kelnerki topless. Mogłabym nosić pończochy i taką seksowną prześwitującą koszulkę z odpinanymi lub otwartymi miseczkami. Tak, żeby każdy facet na imprezie lub w lokalu mógł widzieć moje piersi w całej okazałości. Chciałabym poczuć tę mieszankę uczuć.
Chętnie był bym Twoim klientem. Na pewno często przychodził bym w takie miejsce

Mężczyzna

jerry-berry

Cichy Podglądacz
sex z moją partnerką i facetem bullem o bi orientacji. inna to dać dupy kilku facetom na raz z finałami we mnie. i jeszcze chcialbym grupowy piss kilku kobiet w moje usta.

Mężczyzna

Kokos90

Nowicjusz
Ja sobie wyobrażam jak moja dziewczyna przyprowadza swoją młodszą kuzynkę, która się stresuje swoim pierwszym razem i by chciała się przygotować. I moja proponuje żebyśmy jej pokazali jak to się robi i ją sadza obok nas na łóżku i my zaczynamy się pieścić, ona mi obciąga, później ja jej wylizuję cipkę, a młoda się cały czas przygląda i zaczyna mieć mokro. Później zaczynamy się pieprzyć, moja jej pokazuje z bliska jak jej wsadzam. Ale widzi, że to za mało i prosi mnie żebym teraz zrobił to samo kuzynce, żeby wiedziała jakie to uczucie. Ja zdejmuję gumkę a młoda na polecenie mojej, zlizuje spermę, żeby wiedziała jak smakuje, a następnie przyciska jej lekko głowę, żeby kutas wszedł do gardła. Potem układa kuzyneczkę wygodnie i prosi, żebym zrobił jej dobrze językiem. Więc ja spijam jej młode obfite soczki i doprowadzam do orgazmu. Później zakładam gumkę i delikatnie wkładam w jej świeżą cipkę i spuszczam się jeszcze raz.
Dziewczyny zadowolone , że wszystko poszło jak należy i kuzynka już się nie stresuje pierwszym razem :p

Mężczyzna

Stopy

Podrywacz
To może na początek starczy zobaczymy jak będzie a w tym czasie odpalimy rekrutację na kolejne spotkania