• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Oskar86

Seks Praktykant
Cześć,
Jedną z moich fantazji, którą chcialbym spełnić z moją drugą połówką jest masaż dla par. Oczywiscie nie taki zwykly i normalny;).W ofercie można wybrać masażystę i masażystkę, masaż odbywa się równolegle w jednym pomieszczeniu, zarówno osoby masujące jak i masowane są NAGIE dodatkowo dwa razy podczas sesji masowane są miejsca intymne;)
Nie ukrywam byłem pozytywnie zaskoczony reakcją mojej żony, ponieważ pomysł jej się podoba;D

Czy są tu jakieś pary/osoby, które mają podobne fantazje, a moze już takie doświadczenia za sobą?

Pozdrawiam
Myślę, że z moją chętnie byśmy na takie coś poszli :)

Mężczyzna

Tomasz (Kasia)

Seks Praktykant
Moja ma bardzo ładną przyjaciółkę. Często do nas przychodzi :) Kiedyś jak się opiła widziałem jak na nią patrzyła :)
Moja mi też kiedyś po pijaku mówiła, że kręci ją jak jej koleżanki patrzą na mnie. Ona ma faceta, więc może być ciężko :) ale mam ochotę na trójkąt z nią. Ciekaw jestem kiedy to się uda :)

Mężczyzna

Ipkiss

Cichy Podglądacz
1) Wylizać żonce kakałko po moim spuście. Cipkę już tak lizałem, ale z tym często jest tak, że jak już strzelę to później ochota mija. Ale w końcu to zrobię 😊

2) Z pupy do buzi, a potem namiętne całowanie się 😍

Mężczyzna

husarAli123

Seks Praktykant
Ostatnio mi chodzą po głowie 2-3
1 - lodzik połączony z jedzeniem lizaka - po prostu dziewczyna smaruje mi kutasa i jaja lizakiem a potem wkłada jednocześnie lizaka i kutasa do ust
2 - nakarmienie dziewczyny jogurtem przy użyciu kutasa
3 - polanie dupki dziewczyny miodem i zlizanie

Mężczyzna

Piotruś Pan

Podrywacz
Mnie strasznie kręcą nieśmiałe kobiety. Marzę wręcz o seksie z taką, która na początku jest nieśmiała i niedoświadczona a później zamienią się w rasową sukę, która po chwili pieszczot chce być mocno rżnięta i błaga o penissa do ssania i spust do ust. Takie połączenie cichodajki z niewyżytą spermojadką. Wiem, że takie kobiety istnieją, dlatego też nie tracę nadziei ...

C

col. Greg

Guest
utopijna fantazja: wsalonie piękności dla pań odbywam karę za nachalne przyglądanie sie paniom, moim onowiazkiem jest malowac paznokcie u stop pani ktora siedzi na fotelu tak, że widzę jej krocze oczywiście bez majteczek. Wpewnym momencie podnosi nogę ktora maluje, i moja twarz znajduje sie w bezpośredniej bliskości szparki. Wtrakcie tej czynności mam obowiazek eksponowac penisa, ktory sygnalizuje ewentualne zagrożenie dla pani,oczywiście po minucie byL sztywny i pania zażadala zalozenia zabezpieczenia w postaci alektroschokera na jajach, i kazde moje "niebezpieczne" zachowania kończyło sie sie uruchomieniem udzadzenia w jej dloniach, skończylo sie nieautoryzowanym wytryskiem i dalszym postepowaniem dyscyplinującym.

C

col. Greg

Guest
Maleńka kawiarenka w parku nad stawem, zapragnąłem napić sie kawy po spacerze w strefie dopuszczonej dla facetow .W zwiazku z realizacja ustaw o dominacji kobiet, oczywiście mając na uwadze ich bezpieczeństwo w strefach publicznych ustanowiono tzw. bezkolizyjne ciagi komunikacyjne. Krótko mówiąc są np. 2 rownoległe chodniki, dolnym przemieszczaja sie męzczyzni a gornym usytuowanym w ten sposob, ze głowa męzczyzn znajduje się na wysokości kobiecych pośladków, kobiety, kastraci i chłopcy do 14 roku zycia. Sa tez strefy dopuszczajace męzczyzn. W takiej strefie się własnie znalazłem. Przed wejsciem sprawdziłem oznakowanie na drzwiach, znak penisa nie był przekreślony, więc wchodzę.Wita mnie z uśmiechem nadzorująca i zaprasza do wnętrza. Zapach kawy, lekki półmrok- no cudo. Usiadłem przy stoliku, podziękowałem za kawe i..........oczom nie wierzę, kilka stolików dalej siedzi dziewczyna około 19 lat, zajeta lektura , natoliku filiżanka z kawą.śiedzi w modnej pozycji młodych kobiet, czyli jedna noga oparta na siedziku krzesła w lekkim rozkroku i jest oczywiście bez majteczek , jak wszystkie młode damy.Bardzo sie przestraszyłem. Droga do strefy po tych czhodnikach była dla mnie jak iinych mężczyzn torturą psychiczną.Praktycznie idziesz wśród wspaniałych obnazonych ud, pośladków, wystarczy podnieść lekko wzrok i widzisz nieosiagalne niebo.Masz świadomość co ci grozi jeżęli się nie powstrzymasz. Pani Burmisztrzyni mając na uwadze gwałtowny wzrosy postepowań kastracyjnych wyznaczyła tzw. różowe place gdzie mężczyzni moga się onanizować tylko w obecności kobiet ale miejsc tych jest za mało, kolejki sa potworne dochodzi do kłótni i bójek. Mnie sie nie udało. Wyobrażcie sobie mój stan psychiczny-trauma max.
Postanowiłem siedzieć cicho spuścic łeb i wiać. W pewnym momencie usłyszłem cichy głos dziewczyny: -
hej! podejdż do mnie,

Ok. pomyślałem. Stało się. Podszedłem na około metr,ukląkłem, podała mi stope na przywitanie, ująłem ja w lewą dłoni i złożyłem delikatny pocałunek. Całując jej stopę nie mogłem powstrzymać się od zerknięcia na jej piękna muszelke. Zauważyła to i zasmiała się: Usiadz przy mnie i bez obaw, możesz patrzeć, nie jestem z suk. Podszedłem nieco bliżej usiadłem przed nia po turecku zgodnie z zasadami i czekałem co dalej. Spytała czyj jestem? co robię? jak mam na imię. W pewnym momencie pani nzdzorująca stwierdziła, że miął czas bezpieczeństwa rozmowy i muszę wyeksponowac swego penisa.

dziewczyna , jak się okazało miała na imię Anna przeprosiła a ja z trudem wyciągnałem sztywnego jak pret nieszczęśnika.
O! nie masz klatki stwierdziła zdziwiona Anna, czyli jesteś wolny niekastrowany? Potwierdziłem, że jestem jeszcze w ewidencji zasobów rezerwowych. To sie świetnie składa, jeden z moich trzech facetów jest przewidziany do kastracji,jak otrzymam postanowienie śiagne cie do siebie i limit będzie zachowany, pasuje ci . Nawet bardzo Anno, dzięki. i tak mój traumatyczny spacer skończył sie happy endem, czego i Wam życze.

C

col. Greg

Guest
Inicjacja młodej damy. Siedzę przy kompie i relaksuję sie grając w WoTanks. Dzwiek i interkomu - Ona. Tak Anno- rzucam w mikrofon. - Greg, podejdż do mnie, proszę. - Czy mam....... - Nie, tak jak jesteś, chociaż /śmieje sie/ załóż klatkę, tak na wszelki wypadek.
Czekała w sypialni. Po wejściu roześmiałem sie. - z czego się śmiejesz? - jak Cie zobaczyłem, zrozumiałem twoje obawy. Była w lozu w pozycji wpółleżącej w przezroczystej krótkiej nocnej koszulce z odsłonieta kołdrą i widocznymi udami. Pocałowałem podaną stopę i zamieniłem sie w słuch wpatrzony w jej nogi. - Greg, jak patrze na ciebie to przypomina mi się reklama "nasz chastity belt choni twoja Panią i twoje jadra", ale przejdzmy do rzeczy, odsun się trochę i siądż przede mną jak należy. Spoważniała nagle, ja skarcony przyjąłem pozycję i czekałem.
- Posłuchaj Greg, nasza mała Dorotka stała się kobietą dostała okres chciałabym żebyś ją wprowadził, zanim dostanie przydzielonego.
- Ależ Anno przydzieleni są po dobrej tresurze i nie wydaje mi sie ........ po za tym Maciej twój łazienkowy..... - Greg! Maciej jest już 4 lata po kastracji i możę małej najwyżej zmieniać tampony, jak maszyna, szkolenie przydzielonych to jest dno, potrafia wykonywac czynnosci , nie ma w nich zadnego ducha, to jest jakis wczesnoginarchiczny przeżytek, musimy to przyjąc. Ja chce małą przygotowac do odczuwanie a nie do relizacji jakiegoś programu, rozumiesz? -Rozumiem, ale dlaczego ja? - Po pierwsze jesteś jedynym niekastrowanym w moim domu, zgodzisz się, że to rzadkość po tylu latach a to oznacza,że bardzo ci ufam. Po drugie........ pamiętasz jak przyszłam odebrać przydzielonych, sala i was sześciu dorodnych samców ze spi,etymi za plecami rekoma, prężącymi się przedemna kutasami?Nawet nie macałam waszych jąder i kutasów jak ta suka przede mna, pamietam jak gnotła ci jądra z jakąś dzika satysfakcją, gdy słyszłą twoje wycie samca. Ona poszła a ja spojrzałam ci w oczy i zobaczyłam cos, jakąs iskierkie i powiedziałam do dysponentki: ten, biorę go! Inie Załuje tego do dziś. Chcę żebys to właśnie ty ja wprowadził w świat pełni życia i rozkoszy bo jesteś mi to winien. Możesz odejść, kocham cię Greg.

Kobieta

Kateandremy

Podrywacz
Czesto wyobrazam sobie jak zona sie wieczorem stroi maluje balsamuje swe ciało ubiera sie seksownie i wychodzi do innego obciagnac mu kutasa, wszystko nagrywaja i wysylaja mi krotkie filmiki. Ja siedze po ciemku na fotelu i wale sobie patrzac jak zona sie dobrze bawi i przyjmyje innego kutasa gleboko do gardla...