• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

WielkiMistrz

Nowicjusz
MEIG0LW_o.jpeg
Patrzeć na masaż erotyczny dla mojej żony przez innego faceta
Wymasował bym twoja żonę od środka

Mężczyzna

man_33

Cichy Podglądacz
Moja fantazja jest trójkąt 1m+2k i 2m+1k i 2+2 chciał bym spróbować z ciekawości i przyjemności czy aż tak bardzo fajna jest i podniecająca. Ps. Ale chyba rzadko kiedy taka dziewczyna się godzi na takie fantazje mowa z chłopakiem
oj mógłbyś sie zdziwic:) wiele kobiet ma takie fantazje tylko trzeba je w kobiecie rozbudzić poprzez rozmowę...warto rozmawiać:)

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Marzy mi się, żeby udostępnić każdą dziurkę moim kolegom, i by mi jechali w nie bez litości, a czwartemu dałabym do dyspozycji biuścik, w tym czasie by mi mówił gorąco do uszka, i macał, pieścił i masował mi moje spragnione cycki, a gdy bym się powoli zbliżała, to by mnie polizał wzdłuż po policzku, a gdybym już była sekundę przed, szarpnął by mnie za włosy i ciągnął mocno do tyłu, aż bym wydała z siebie ostatni jęk zachwytu, a gdybym już próbowała dojść do siebie, to by mnie puścił i pomasowal po włosach mówiąc mi, że jestem świetną sunią... 😍😍😍😍

Mężczyzna

Ipkiss

Cichy Podglądacz
Złoty deszcz od kilku pań na raz. Ja siedzę na podłodze, one dookoła mnie leją na mi na głowę, twarz, do ust i całe ciało a ja spijam ich nektar. Zlizuję też trochę sików z podłogi i z ich stóp. Później każda po kolei jeszcze sika mi do ust, abym spróbował każdej z osobna i wylizuję im cipki.

Albo wylizywanie spoconych stóp kilku paniom jedna po drugiej. Po całym dniu, po treningu, po bieganiu, po jeździe na rowerze. Wylizałbym też ich spocone cipki i pupy mmm 😊

Mężczyzna

Marlonik

Nowicjusz
Obecną moją fantazją jest to, że spotykam się z jakąś panią, najpierw leżę w wannie, ona podchodzi i zaczyna się bawić moim Kutasem. Potem wychodzę z wanny i ostro ssię moją pałę. Potem rucham ją w wszystkie dziurki i kończę na brzuszku