Pisz na privZdjęciem swojej roznegliżowanej klaty?
Pisz na privZdjęciem swojej roznegliżowanej klaty?
Nie gadaj że nigdy nie miałeśA ja tak bardzo przyziemnie marzy mi się po prostu, żeby kobieta zrobiła mi porządne głębokie gardło
Noooo jakoś trafiają mi się nie te kobiety w rozmowie to wszystko, a później się dławi pech po prostu a jak na złość mnie to kręciNie gadaj że nigdy nie miałeś
Świetne to jest tylko takie przyziemne i dziwi mnie to że nie miałeś.Noooo jakoś trafiają mi się nie te kobiety w rozmowie to wszystko, a później się dławi pech po prostu a jak na złość mnie to kręci
Domyślam się że świetne bardzo przyziemne w porównaniu z tym co niektórzy tutaj piszą aż głupio było się odezwać no ale co zrobię, jest jak jest może coś się jeszcze trafiŚwietne to jest tylko takie przyziemne i dziwi mnie to że nie miałeś.
O kurcze, będę zaglądać codzienne, aż nadejdzie ten cudowny dzień. Mam nadzieję, że się doczekam zanim osiwiejęJeśli kiedyś zdecyduję się zrobić takie zdjęcie to wyślę Ci w prywatnej wiadomości
Pierwszy krok poczyniony, bo wczoraj zamówiłam koszulkę, o której myślałam na tę okazję. Kto wie może nie będziesz musiał czekać 10 latO kurcze, będę zaglądać codzienne, aż nadejdzie ten cudowny dzień. Mam nadzieję, że się doczekam zanim osiwieję
Już jestem Twoim wielbicielemPierwszy krok poczyniony, bo wczoraj zamówiłam koszulkę, o której myślałam na tę okazję. Kto wie może nie będziesz musiał czekać 10 lat
Czyli nie jesteś hetero, a bi.Jestem hetero choć zdarzyło mi się że facet zrobił mi dawno temu loda
Byłem młody, robił to dobrze wiec nie protestowałem. Poza tym zdobyłem doswiadczenieCzyli nie jesteś hetero, a bi.
Heteryk nie pozwoliłby facetowi dotknąć ustami swojego siusiaka. I nie pozwoliłby mu się w żaden sposób pieścić.
Byłem młody, robił to dobrze wiec nie protestowałem. Poza tym zdobyłem doswiadczenie
Tak to sobie tłumacz.Wszystko wydarzyło się po alkoholu.
Szczerze chętnie bym takiego czegoś spróbował. Zazdroszczę takiej żonyHej, to też i moja fantazja.moja żona chce zabawić się z kobietą, chce też patrzeć jak facet bi bzyka mnie, później ją, chce też z ruga kobietą straponem mnie ruchać, zabawiać się do kamerki itd. Tak, trudno poznać, brak zaufania albo coś nie pasuje.
Potwierdzam.Bukkake, czyli spić mnóstwo świeżej spermy, bo moje gardło to depozyt na spermę!
A może nie z ukryciaI patrzył z ukrycia robiąc sobie dobrze