Tzn? Jak w rodzinie? Z ojcem, bratem? Czy jak?Myślę że taką fantazja zdecydowanie jest seks w rodzinie, jest to temat który mocno kręci mnie w fantazjach lecz no raczej nie zamierzam jej spełnić![]()
Tzn? Jak w rodzinie? Z ojcem, bratem? Czy jak?Myślę że taką fantazja zdecydowanie jest seks w rodzinie, jest to temat który mocno kręci mnie w fantazjach lecz no raczej nie zamierzam jej spełnić![]()
Spróbuj, może warto zaryzykować. Z doświadczenia wiem jak bardzo nakręca mnie to jak inny koleś rżnie tą samą kobietę. Wtedy sam walę jeszcze mocniej a dziewczyna jest w niebie.Chciałabym kiedyś dwóch facetów naraz w sobie mieć ale chyba nigdy się nie odważe
Ale po co Ci akurat potrzebna do szczęścia partnerka "użytkownika seksforum" ?Umówić się na spotkanie z żoną/partnerką użytkownika sexforum, która jeszcze nigdy nie miała "skoku w bok" w miejscu wyznaczonym przezemnie, gdzie będzie spełniać moje zachcianki. Dreszczyk emocji dla mnie i dla niej. Ubranej tak jak ja chcę, w miejscu wybranym przezemnie nie świadomej tego co mogę jej zaoferować. Czy miejsce te jest miejscem docelowym czy tylko początkiem naszej zabawy![]()
Nooo nie wiem czy byłbyś wstanie oprzeć się demonicznie napalonej kobiecieSeks z mężatką lub zajętą kobietą
Natarczywych kobiet bym się bał, jestem tchórzemNooo nie wiem czy byłbyś wstanie oprzeć się demonicznie napalonej kobiecie![]()
a nie bał byś się im jednak oprzeć?Natarczywych kobiet bym się bał, jestem tchórzem![]()
Myślę, że w ostatniej chwili dopadłyby mnie wyrzuty sumienia, ale w moim przypadku to rozważania teoretyczne - nie jestem dla kobiet atrakcyjnym obiektem seksualnyma nie bał byś się im jednak oprzeć?
Albo strachliwy i bałbym się a. rozbicia cudzej rodziny b. reakcji męża/chłopaka (oklep) c. reakcji otoczenia d. zrobienia kobiecie burdelu w głowiechodzi mi o zaprzeczenie
Albo strachliwy i byś się zgodził, albo jednak nie strachliwy i byś odmówił
ps Zielona maska jest raczej atrakcyjnym obiektem seksualnym![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Fantazja o seksie z umięśnioną kobieta | Fantazje erotyczne | 1 | |
G | Fantazja warta uwagi | Fantazje erotyczne | 0 | |
T | Moja rogata fantazja | Fantazje erotyczne | 60 | |
K | Fantazja o puszczaniu się | Fantazje erotyczne | 52 | |
H | Niespełniona fantazja... | Masturbacja | 5 |