• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Seks ze starszą kobietą. Mam 34 lata, gdyby mnie dosiadła teraz kobieta z 10 lat starsza, to byłbym zachwycony. Nie mam zamiaru tego spełnić, bo mam małżonkę, ale tak, byłbym chyba wniebowzięty móc zaspokoić starszą kobietę w pozach jakie by chciała + moje upragnione ujeżdżenie mnie.

Mężczyzna

blazej@

Cichy Podglądacz
Ja chciałbym przeżyć Sex w trójkącie ale z dwiema kobietami 😀 ze starszą od siebie kobieta (max 10 lat starsza bo zawsze byłem z młodszymi kobietami) i jakiś spontan sex z przypadkowa kobieta 😈😈

Mężczyzna

Parus

Cichy Podglądacz
Umówić się na spotkanie z żoną/partnerką użytkownika sexforum, która jeszcze nigdy nie miała "skoku w bok" w miejscu wyznaczonym przezemnie, gdzie będzie spełniać moje zachcianki. Dreszczyk emocji dla mnie i dla niej. Ubranej tak jak ja chcę, w miejscu wybranym przezemnie nie świadomej tego co mogę jej zaoferować. Czy miejsce te jest miejscem docelowym czy tylko początkiem naszej zabawy😈

Mężczyzna

Zimorodek

Nowicjusz
Umówić się na spotkanie z żoną/partnerką użytkownika sexforum, która jeszcze nigdy nie miała "skoku w bok" w miejscu wyznaczonym przezemnie, gdzie będzie spełniać moje zachcianki. Dreszczyk emocji dla mnie i dla niej. Ubranej tak jak ja chcę, w miejscu wybranym przezemnie nie świadomej tego co mogę jej zaoferować. Czy miejsce te jest miejscem docelowym czy tylko początkiem naszej zabawy😈
Ale po co Ci akurat potrzebna do szczęścia partnerka "użytkownika seksforum" ? 🤗
Jakaś inna kobieta nie może być ?

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
chodzi mi o zaprzeczenie
Albo strachliwy i byś się zgodził, albo jednak nie strachliwy i byś odmówił

ps Zielona maska jest raczej atrakcyjnym obiektem seksualnym ;)

Mężczyzna

tomek81X

Cichy Podglądacz
Fantazje jak każdy mam głównie ze swoimi szwagierkami a szczególnie 1 szwagierki córka ma męża i 2 córki ale mam fantazje z nią strasznie mnie podnieca

Mężczyzna

Arczi29

Cichy Podglądacz
1. znać taką młodą parkę(23> lat), gdzie dziewczyna przyjeżdża do mnie na seks, chłopak o tym nie wie. I ciągle się umawiamy w różnych miejscach aby robić to tuż pod jego nosem np. umawiamy się w kinie ona niby wychodzi do toalety a tak na prawdę do tylnego rzędu do mnie, lub wiec że są w restauracji i ona na chwile wychodzi aby spotkać się ze mną w toalecie.

Mężczyzna

Arczi29

Cichy Podglądacz
2. Związek z drobną uległą dziewczyną, najlepiej w ogóle albo niezbyt doświadczoną. Taką cichą, tajemniczą trochę, która najbardziej lubi zaspokajać swojego Pana patrząc mu w oczy.