Tzn? Jak w rodzinie? Z ojcem, bratem? Czy jak?Myślę że taką fantazja zdecydowanie jest seks w rodzinie, jest to temat który mocno kręci mnie w fantazjach lecz no raczej nie zamierzam jej spełnić
Tzn? Jak w rodzinie? Z ojcem, bratem? Czy jak?Myślę że taką fantazja zdecydowanie jest seks w rodzinie, jest to temat który mocno kręci mnie w fantazjach lecz no raczej nie zamierzam jej spełnić
Spróbuj, może warto zaryzykować. Z doświadczenia wiem jak bardzo nakręca mnie to jak inny koleś rżnie tą samą kobietę. Wtedy sam walę jeszcze mocniej a dziewczyna jest w niebie.Chciałabym kiedyś dwóch facetów naraz w sobie mieć ale chyba nigdy się nie odważe
Ale po co Ci akurat potrzebna do szczęścia partnerka "użytkownika seksforum" ?Umówić się na spotkanie z żoną/partnerką użytkownika sexforum, która jeszcze nigdy nie miała "skoku w bok" w miejscu wyznaczonym przezemnie, gdzie będzie spełniać moje zachcianki. Dreszczyk emocji dla mnie i dla niej. Ubranej tak jak ja chcę, w miejscu wybranym przezemnie nie świadomej tego co mogę jej zaoferować. Czy miejsce te jest miejscem docelowym czy tylko początkiem naszej zabawy
Nooo nie wiem czy byłbyś wstanie oprzeć się demonicznie napalonej kobiecieSeks z mężatką lub zajętą kobietą
Natarczywych kobiet bym się bał, jestem tchórzemNooo nie wiem czy byłbyś wstanie oprzeć się demonicznie napalonej kobiecie
a nie bał byś się im jednak oprzeć?Natarczywych kobiet bym się bał, jestem tchórzem
Myślę, że w ostatniej chwili dopadłyby mnie wyrzuty sumienia, ale w moim przypadku to rozważania teoretyczne - nie jestem dla kobiet atrakcyjnym obiektem seksualnyma nie bał byś się im jednak oprzeć?
Albo strachliwy i bałbym się a. rozbicia cudzej rodziny b. reakcji męża/chłopaka (oklep) c. reakcji otoczenia d. zrobienia kobiecie burdelu w głowiechodzi mi o zaprzeczenie
Albo strachliwy i byś się zgodził, albo jednak nie strachliwy i byś odmówił
ps Zielona maska jest raczej atrakcyjnym obiektem seksualnym
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Fantazja na trójkąt | Fantazje erotyczne | 3 | |
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 17 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 |