• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Mężczyzna

KonradKle

Cichy Podglądacz
Namawiam żonę do spotkania z jej byłym facetem. Oferuję się, że mogę ją zawieźć do niego, gdyż mieszka w innym mieście. Kiedyś w chwili szczerości napomknęłam, że wspomina sex z nim. Facet był modelem, ale był także trochę "walnięty". Jeździła do niego na sex i próbowali różnych rzeczy. Nie chciała się zgodzić na sex analny, raz próbowali ale im nie wychodziło. Teraz ma już pewne doświadczenie w tej kwestii....Na razie odmawia spotkania z nim, ale tak niezbyt przekonywująco.....

Mężczyzna

xxxdpxxx

Cichy Podglądacz
Namawiam żonę do spotkania z jej byłym facetem. Oferuję się, że mogę ją zawieźć do niego, gdyż mieszka w innym mieście. Kiedyś w chwili szczerości napomknęłam, że wspomina sex z nim. Facet był modelem, ale był także trochę "walnięty". Jeździła do niego na sex i próbowali różnych rzeczy. Nie chciała się zgodzić na sex analny, raz próbowali ale im nie wychodziło. Teraz ma już pewne doświadczenie w tej kwestii....Na razie odmawia spotkania z nim, ale tak niezbyt przekonywująco.....
To zaproście go na trójkąt, będzie prościej. Ty ją w dupkę, on w cipkę, albo pomóż im z analem, żeby tym razem im wyszło 😉

Mężczyzna

Zwierzak

Cichy Podglądacz
A ja chyba jestem nie normalna, często wyobrażam sobie ze zostaje zmuszana do brutalnego seksu wręcz upokarzającego z jakimiś kibolami, gangsterami a wiem że nigdy bym się nie odważyła na coś takiego
To całkiem normalne, dziewczyny często fantazjują o brutalnym seksie. Kiedyś jedna koleżanka zwierzyła mi się ,że ma ochotę być zgwałcona, tylko haczyk polegał na tym, iż to ja mam być oprawcą. Nie doszło do tego, a trochę żałuję 🙂

Mężczyzna

The Sex Lover

Podrywacz
Czasami zastanawiam się jak to jest być kobietą i jak wygląda seks z jej strony, ale potem spoglądam w dół i nie żałuję swojego położenia. 😁

Mężczyzna

lisek_chytrusek

Cichy Podglądacz
Może to głupie ale jakoś zawsze "podniecaly" mnie niedoszle tesciowe, chociaż żadna nie była jakaś super bomba 😃 np. fantazjowalem żeby mnie złapała na masturbacji albo coś 😁 przy ostatniej nawet próbowałem zrobić tak żeby zobaczyła mnie nago haha, człowiek młody j głupi był 😃

Mężczyzna

Kriss12

Cichy Podglądacz
Może to głupie ale jakoś zawsze "podniecaly" mnie niedoszle tesciowe, chociaż żadna nie była jakaś super bomba 😃 np. fantazjowalem żeby mnie złapała na masturbacji albo coś 😁 przy ostatniej nawet próbowałem zrobić tak żeby zobaczyła mnie nago haha, człowiek młody j głupi był 😃
Hmmm. No wlasnie ja mam podobna fantazje. Puknąć teściową. Pewnie nie do zrealizowania . Choć cholera wie bo ona beż faceta już z 15 lat a sama trochę po 50ce . Moze i by miała trudności się opanować jakby jakiś krok zrobić konkretny 🤣

Mężczyzna

Not wisdom at all

Cichy Podglądacz
Jedna z moich fantazji jest bzykniecie dziewczyny która pracuje dwa pokoje obok. Fantazja ta nie spełni się z kilku różnych powodów, między innymi dlatego ze jestem zaangażowany w związek z inna osoba. Ale czasem fantazjuje o tym, ze wchodzę do pokoju i biorę ją na biurku bez słowa… wiem ze jest mną zainteresowana bo daje mi sygnały codziennie