Też myślę o tym czasamiChyba chciałbym dorwać teściową pod prysznicem
Też myślę o tym czasamiChyba chciałbym dorwać teściową pod prysznicem
często w lecie tak z żoną robimy, no i czasami trafia się i oblech jak mówisz ale z regóły są normalni faceci.Żona w mini udaje że utknęla w oknie w dzrzwiach auta, jak się zatrzymuje samotny facet to z reguły pomaga żonie się oswobodzić jak jest ich paru to dupa jest w robocie. Na poczatku smiechy bo myślą że to podpucha ale jak żona prosi żeby jej pomogli to wtedy najczęściej porki idą w dół a po chwili ktoś już ją rżnieKiedyś fantazjowałam o tym, że staję przy drodze i udaję prostytutkę. Mój facet autem wjeżdża w głąb lasu i patrzy. A ja oddaję się pierwszemu który się zatrzyma. Oczywiście realnie nie spełnię tego, bo znając życie zatrzyma się jakiś oblech
Podziel się i jeżeli macie w porządku relacje a idzie powili lato to myślę że jest do zrealizowaniaMam coś dziwnego . Część fantazji chciałabym rzeczywiście wprowadzić w życie, a część hmmm.... Fantazjuję sobie, ale chyba nigdy nie odważyłabym się tego zrobić. I chyba nawet bym nie chciała. Też tak macie? Po co w takim rodzą się we mnie takie rzeczy??
Np. coś takiego. Facet zwiąże mi ręce, przykujuje je do ramy od łóżka, rozleje na mnie gorący wosk ze świeczek. Będzie się ze mną kochał dość ostro (gryzienie itd), skończy na moim brzuchu, czy piersiach. Następnie zapakuje mnie do bagażnika samochodu, wywiezie do lasu i tam na zielonej łączce mała powtórka
A skoro nie mam zamiaru wprowadzać tego w życie, to czy powinnam podzielić się tym z partnerem? Nie odbierze tego jako jakieś zboczenie?
Na seansie w kinie. Przy ciemnej sali pieszczoty.Mi się marzy taki seks publiczny, ale tak mocno, w tłumie ludzi np. W aquaparku, na pełnej plaży, na weselu itd.
Ale wiem, że tego nie spróbuję
Twoje wesele raczej nie, ale podejrzewam, że spora ilość gości, duża ilość alkoholu i mogłyby takowe sceny się zadziaćJa ostatnio żyję przygotowaniami do ślubu i przez to chodzi mi po głowie takie seks-wesele, na którym uprawiam seks przy gościach i czasem z nimi. Ale myślę, że moje wesele takie jednak nie będzie
Fantazjujemy na tych samych falach he he.Myślę że taką fantazja zdecydowanie jest seks w rodzinie, jest to temat który mocno kręci mnie w fantazjach lecz no raczej nie zamierzam jej spełnić
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Fantazja na trójkąt | Fantazje erotyczne | 4 | |
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 17 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 |