Uczymy się na błędach czasem lepiej się sparzyć niż tkwić w błędnym myśleniuCzasami nie warto spełniać swoich fantazji. Można się przeliczyć między rzeczywistością a tym jak to sobie wyobrażamy.
Kopę lat!Moją fantazją która jest tylko fantazją są pieszczoty z dwoma facetami. Nie chodzi tutaj o podwójną penetrację nie sprawiło by mi to przyjemności ale o samo uwielbienie naszych ciał i chęć zaspokojenia swoich potrzeb...
Heh no tak aż zaczęłam podpierać się laskąKopę lat!
Muszę przyznać, że masz bardzo odważną i wymagającą fantazję Twoja fantazja nawiązuje do mojego klimatu w życiu erotycznym, ponieważ 98% prezentuję Tresurę kobiety na uległą w klimacie BDSM.Nie jestem pewna czy nie dałabym rady spełnić takiej fantazji, ale fantazjuję o psychicznej dominacji w której byłabym tylko workiem na sperme, proszącą nawet o możliwość wyjścia do toalety czy zjedzenia
pytanie czy dali by wyjść czy kazali sikać na miejscu - obstawiam to drugieNie jestem pewna czy nie dałabym rady spełnić takiej fantazji, ale fantazjuję o psychicznej dominacji w której byłabym tylko workiem na sperme, proszącą nawet o możliwość wyjścia do toalety czy zjedzenia
P.SMuszę przyznać, że masz bardzo odważną i wymagającą fantazję Twoja fantazja nawiązuje do mojego klimatu w życiu erotycznym, ponieważ 98% prezentuję Tresurę kobiety na uległą w klimacie BDSM.
Zależy kto co lubi i mimo wszystko zniewolenie to nie tylko siła, i mimo wszystko to dbanie też o tą uległą. Jeśli to tylko siła to jest to zwykłe wykorzystanie i przeruchanie, a nie żadna przyjemność. Przynajmniej dla kobiety. To jednak reagowanie na potrzeby nie tylko dominującej osoby i wykorzystanie tych potrzeb lub wręcz przeciwnie zwrócenie ich przeciwko uległej.Ale po wszystkim pada "podobało mi się"...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Fantazja na trójkąt | Fantazje erotyczne | 3 | |
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 17 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 |