• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
Po tym jak widziałem filmy i zdjecia z kuzynką mojej partnerki, zastanawiam się jak ona by zareagowała wiedząc że i ona i jej facet mi to udostępnili (i pytanie, świadomie?). Jak by to było, gdybym jakoś dał jej do zrozumienia, że widziałem filmy z niayw roli głównej. One jest dość otwartą osobą jeśli chodzi o seks, może by się spytała czy mi się podobało, cz my robimy podobnie? Wyobrażam sobie to jej spojrzenie i te iskry w czarnych oczach...
No ale tej fantazji, raczej nie spełnię 🫣

C

col.Greg

Guest
Ze na mój priv. płyną setki skandalicznych i oburzajacych fotek. zawierają wizerunki cipek, cycuszkow, tyłeczków itp. atrybutów kobiecości. Spełnienie tej fantazji spowodowaloby zablokowanie poczty, a więc pozostaje ulga, że sie nie spełni...A szkoda bo mógłbym dołączyć do głosów słusznego oburzenia na SF :LOL:

Mężczyzna

Mazan

Seks Praktykant
Mnie bardzo kręci fantazja seksu z dojrzałą parą, w którym to ja zaspokajam Pana analnie a Pani się przygląda i od czasu do czasu dołącza się do zabawy ;)

• Like
Reactions: tpo
Kobieta

Saanvi

Dominujący
Fantazja z tym jak kilku facetów zalewa mnie spermą, że wycieka z moich wszystkich dziurek i wtedy wchodzi kolejny.
Resztę fantazji planuję spełnić w miarę możliwości. I tak oto bycie prawdziwą czyjąś ciotką jest niewykonalne, ale zawsze zostaje wyobraźnia ;) Czy też bycie prostytutką, laską szantażem zmuszoną do seksu itp.

C

col.Greg

Guest
Fantazja z tym jak kilku facetów zalewa mnie spermą, że wycieka z moich wszystkich dziurek i wtedy wchodzi kolejny.
Resztę fantazji planuję spełnić w miarę możliwości. I tak oto bycie prawdziwą czyjąś ciotką jest niewykonalne, ale zawsze zostaje wyobraźnia ;) Czy też bycie prostytutką, laską szantażem zmuszoną do seksu itp.
Ciocie sa fajne, jak byłem mały kupowały mi cukierki, a ich koleżanki mnie obcałowywały☺️🤭 Zostań dobraa ciocią!!:D