W
WhitePinkRed
Guest
a dziękuję za ten komplementNo, muszę przyznać, że potrafisz zaintrygować...
Oczywiście bzykanie - nic nowego w przyrodzie
a dziękuję za ten komplementNo, muszę przyznać, że potrafisz zaintrygować...
Bzykanie, że się tak wyrażę bzykaniu nierównea dziękuję za ten komplement
Oczywiście bzykanie - nic nowego w przyrodzie
No pominęłam delikatnie szczegóły wstydzę sięBzykanie, że się tak wyrażę bzykaniu nierówne
Nie wstydź się, chętnie poznamy wszystkie szczegółyNo pominęłam delikatnie szczegóły wstydzę się
Nie wątpię jest około 6 osób na moim radarze czyli w tej fantazji. 3 mężczyn i 2.. w porywach 3 kobiety. Wszyscy osobno, ale wszyscy z forum. Oczywiście nie wskażę palcem jedyne co mogę powiedzieć to to, że nasz ukochany moderator jest na czele tej listy ale tak jak w temacie - nie będę tego realizować ale kto zabroni mi fantazjowaćNie wstydź się, chętnie poznamy wszystkie szczegóły
Ja myślę, że z taką fantazja możesz na spokojnie z nią pogadać na ten temat. Jest lekka i pewnie sama z przyjemnością by to ubrała. Nie proszisx o jakiś hardcorowy bdsm więc spokojnie pogadaj z partnerkąChyba kazdy z nas ma jakies fantazje jedne wprowadzamy w zycie a 2 nie chyba z powodu obawy przed reakcja partnera.W jakim artykule wyczytalem ze kazdy z partnerow ma jakies fantazje ale nie mowia onich z powodu obawy wlasnie niezrozumienia czy cos w tym stylu. Ja osobiscie marze by kochac sie z partnerka ubrana w sexowna bielizne np.w ponczoszki i buciki na obcasie zapinane wokol kostki.
Sciągnąć majteczki, kazac się wypiąć i dać klapsa koleżance z forum
Chciałbym, ale nie mam zamiaru jak w temacie - mam instynkt samozachowawczyNie chciałbyś spełnić?
Ach i na co ten instyknt? Żyjemy teraz średnio 80 lat z czego pierwsze 15 i ostatnie 15 to zwykle, albo nie mamy świadomości, albo nie możemy. Dawaj klapsy póki można.Chciałbym, ale nie mam zamiaru jak w temacie - mam instynkt samozachowawczy
Przecież to klaps tylkoChciałbym, ale nie mam zamiaru jak w temacie - mam instynkt samozachowawczy
Albo "tylko", albo "aż"Przecież to klaps tylko
Moja jest super. Tylko ona mnie rozumieA co sądzicie o waszych teściowych?
Coś w tym jest z moją mam podobnie ale do pewnych kwestii nie mam odwagi...Moja jest super. Tylko ona mnie rozumie
No i dobrze nie należy przeginać, status quo wtym przypadku jest wystarczająceCoś w tym jest z moją mam podobnie ale do pewnych kwestii nie mam odwagi...
jak chcesz to możemy o tym pogadaćNo i dobrze nie należy przeginać, status quo wtym przypadku jest wystarczające
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Fantazja na trójkąt | Fantazje erotyczne | 6 | |
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 17 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 |