O czyms takim i ja cichutko sobie marzęFakt, z zachowaniem anonimowości mógłby być problem. Ja myślę, że byłoby super gdyby sama żona zrobiła ze mnie taką sissy maid i wykorzystała mnie na różne sposoby...
Mam tak samo, no i żona nie lubi gdy zakładam damskie ciuszkiTeż bym chciał żeby żona przejęła inicjatywę, ale nie jest chętna. Delikatnie zagadywałem o zamianie ról ale nie podchwyciła tematu.
Jestem fotografem erotomanem. Zrobić Ci „niezapomnianą” sesjęChciałabym zrobić sobie rozbieraną sesję zdjęciową u takiego fotografa amatora erotomana, który pod pretekstem ustawiania mnie do zdjęć porządnie by mnie obmacał.
Druga fantazja wiąże się z masażem kręgosłupa, który zmienia się w masaż piersi.
Trzecia rzecz to chciałabym kiedyś spróbować klamerek na sutki.
69 z sojuszniczką z kraju NATO, obdarzoną olbrzymim biustem. Zakończone sikaniem na moje nogi.
To może zrób to nie w ramach fantazji, ale zwyczajnie kawę z nią wypij, ciasteczko zjedz, na spacer pójdź. Albo odwiedź ją zwyczajnie tak niby przejazdem, że wpadłeś mąki pożyczyćSpotkanie w realu z moją wirtualna miłością![]()
Też takie coś mam, ale u mnie dotyczy to nie miłości tylko takiego... seksualnego zainteresowaniaSpotkanie w realu z moją wirtualna miłością![]()
U mnie akurat wyjątkowo podoba mi się to, że moja sytuacja w tym przypadku nie przeniesie się do życia realnego. Idealnie jest tak jak jest, ale fantazje oczywiście mam.To może zrób to nie w ramach fantazji, ale zwyczajnie kawę z nią wypij, ciasteczko zjedz, na spacer pójdź. Albo odwiedź ją zwyczajnie tak niby przejazdem, że wpadłeś mąki pożyczyć![]()
Obie jesteśmy znakomiteSaanvi, Ellena Obie macie znakomite podejścieTo daje mozliwość wyboru, który niczego nie zamyka
Oczywiście konieczny jest pewien balans pomiędzy realem a virtualem.
Wręcz wspaniałe i...........takie skromneObie jesteśmy znakomite![]()
Skromność wiesz dla kogo jest?Wręcz wspaniałe i...........takie skromne![]()
Niewolnik- tak, feminizacja - nie!!Żeby kilka kobiet, najlepiej koleżanek mojej żony (łącznie z nią) zrobiło ze mnie seks niewolnika włączając w to feminizację.
" Wiem,ale nie powiem"Skromność wiesz dla kogo jest?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Fantazja warta uwagi | Fantazje erotyczne | 0 | |
T | Moja rogata fantazja | Fantazje erotyczne | 60 | |
K | Fantazja o puszczaniu się | Fantazje erotyczne | 52 | |
H | Niespełniona fantazja... | Masturbacja | 5 | |
D | Fantazja moja i męża... | Fantazje erotyczne | 12 |