O czyms takim i ja cichutko sobie marzęFakt, z zachowaniem anonimowości mógłby być problem. Ja myślę, że byłoby super gdyby sama żona zrobiła ze mnie taką sissy maid i wykorzystała mnie na różne sposoby...
Mam tak samo, no i żona nie lubi gdy zakładam damskie ciuszkiTeż bym chciał żeby żona przejęła inicjatywę, ale nie jest chętna. Delikatnie zagadywałem o zamianie ról ale nie podchwyciła tematu.
Jestem fotografem erotomanem. Zrobić Ci „niezapomnianą” sesjęChciałabym zrobić sobie rozbieraną sesję zdjęciową u takiego fotografa amatora erotomana, który pod pretekstem ustawiania mnie do zdjęć porządnie by mnie obmacał.
Druga fantazja wiąże się z masażem kręgosłupa, który zmienia się w masaż piersi.
Trzecia rzecz to chciałabym kiedyś spróbować klamerek na sutki.
69 z sojuszniczką z kraju NATO, obdarzoną olbrzymim biustem. Zakończone sikaniem na moje nogi.
To może zrób to nie w ramach fantazji, ale zwyczajnie kawę z nią wypij, ciasteczko zjedz, na spacer pójdź. Albo odwiedź ją zwyczajnie tak niby przejazdem, że wpadłeś mąki pożyczyćSpotkanie w realu z moją wirtualna miłością
Też takie coś mam, ale u mnie dotyczy to nie miłości tylko takiego... seksualnego zainteresowaniaSpotkanie w realu z moją wirtualna miłością
U mnie akurat wyjątkowo podoba mi się to, że moja sytuacja w tym przypadku nie przeniesie się do życia realnego. Idealnie jest tak jak jest, ale fantazje oczywiście mam.To może zrób to nie w ramach fantazji, ale zwyczajnie kawę z nią wypij, ciasteczko zjedz, na spacer pójdź. Albo odwiedź ją zwyczajnie tak niby przejazdem, że wpadłeś mąki pożyczyć
Obie jesteśmy znakomiteSaanvi, Ellena Obie macie znakomite podejście To daje mozliwość wyboru, który niczego nie zamyka Oczywiście konieczny jest pewien balans pomiędzy realem a virtualem.
Wręcz wspaniałe i...........takie skromneObie jesteśmy znakomite
Skromność wiesz dla kogo jest?Wręcz wspaniałe i...........takie skromne
Niewolnik- tak, feminizacja - nie!!Żeby kilka kobiet, najlepiej koleżanek mojej żony (łącznie z nią) zrobiło ze mnie seks niewolnika włączając w to feminizację.
" Wiem,ale nie powiem" To z kolegi kom. RybySkromność wiesz dla kogo jest?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Fantazja na trójkąt | Fantazje erotyczne | 6 | |
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 17 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 |