C
col.Greg
Guest
Nie ma takiej potrzeby, wystarczy, że mamy wspolne stanowisko w tej sprawiejak chcesz to możemy o tym pogadać
Nie ma takiej potrzeby, wystarczy, że mamy wspolne stanowisko w tej sprawiejak chcesz to możemy o tym pogadać
Czekaj, bo nie kumam. Żona Cię nie rozumie tylko teściowa?Moja jest super. Tylko ona mnie rozumie
Tak się składa, że lubię długie historieTak sie porobiło. Ale to długa historia.
Rozumiem, ale to nie ma nic wspolnego z "romansowaniem' z teściowąTak się składa, że lubię długie historie
Nawet mi to przez myśl nie przeszłoRozumiem, ale to nie ma nic wspolnego z "romansowaniem' z teściową
Ja na swoją mam wielką chęć. I to jest Fantazja nie do spełnieniaA co sądzicie o waszych teściowych?
Nigdy nie mów nigdyJa na swoją mam wielką chęć. I to jest Fantazja nie do spełnienia
Często o niej myślę. Nawet jak posuwam żonęNigdy nie mów nigdy
To zależy od kobiety, trafiłem kiedyś na taką, którą to bardzo lubiła.Chyba nie mógłbym zmusić kobiety do tzw " brutalnego głębokiego gardła" mogę wiele wobec kobiety i kobieta może wiele wobec mnie, ale to jest coś co mnie hamuje, wydaje mi się, że to brak szacunku do kobiecego ciała i do samej kobiety. Rozumiem seks oralny, nawet nieco ostrzejszy, ale klimaty, które widać na filmach to dla mnie przesada.
I co wtedy myślisz?Często o niej myślę. Nawet jak posuwam żonę
Oho, będzie się działo.Jakiekolwiek pożyczanie żony, partnerki z którą w danym momencie jestem w poważnym układzie, w ramach coraz powszechniejszych fantazji na temat tego jak się bzyka moja żona z innym nie wchodzą w grę. Rozpieszczony i kapryśmy ze mnie chujek i wychodzę z założenia co moje to moje.
Czytam jednak to forum i zaczynam się zastanawiać, że to głównie faceci maja ochotę na użyczenie swojej partnerki.
Dlatego się zastanawiałem dzisiaj i wymyśliłem, co by było gdyby kobiety zaczęły pisać post typu chciałbym by jakiś koleś zarżnął mojego faceta, bo mam ochotę na to popatrzeć, albo szukam gościa, który wyskoczy na ring z moim partnerem, podnieca mnie bowiem walka i patrzenie na nią.
Powiedzmy minuta na ringu, bez kasków i ochron, dopuszczam kolana i łokcie a ja wzywając karetkę powiem, że ukochany wywrócił się na mydle.
Nie pisze z TobąOho, będzie się działo.
Robasiu...... dlaczegoNie pisze z Tobą
Przerżnęłaś zakład?Robasiu...... dlaczego
Bo ja... bo ja yyyyyyy, nie powiedziałeś mi jaki ma być kolor napisu, że oczojebny to mi nic nie mówi i dlatego nie zrobiłam.Przerżnęłaś zakład?
Nagrodę wyznaczyłaś?
Awatar nowy zrobiłaś?
Te inne rzeczy, teges i co ?
Się pytam, się?
Nie zmieniaj tematu bo dostaniesz w dupęBo ja... bo ja yyyyyyy, nie powiedziałeś mi jaki ma być kolor napisu, że oczojebny to mi nic nie mówi i dlatego nie zrobiłam.
Ale Robasiu, czy to ważne, już się nie denerwuj . Co tam u Ciebie ?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Fantazja na trójkąt | Fantazje erotyczne | 6 | |
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 17 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 |