aj ja to kochama ja lubię bicie po pupie
nie zgadza się ani na KMM ani na KKMA jaki trójkąt, bo pewnie KMM?
chciałabym spróbować tego zakazanego owocuPodobno zakazany owoc smakuje najlepiej ale w głowie to nie zdrada
Wszystko w Twoich rękach. Tylko czy starczy Ci odwagi?chciałabym spróbować tego zakazanego owocu
Gdybym poddała się emocją i instynktowi to z pewnością takWszystko w Twoich rękach. Tylko czy starczy Ci odwagi?
No i teraz ja zaczynam myśleć o tymGdybym poddała się emocją i instynktowi to z pewnością tak
No i teraz ja zaczynam myśleć o tym
Zamiast myśleć trzeba działać
Zamiast myśleć trzr
racja...trzebaZamiast myśleć trzeba działać
No to fantazjuje. A gdybyś potrzebowała pomocy polecam sięracja...trzeba
zapamiętamNo to fantazjuje. A gdybyś potrzebowała pomocy polecam się
Ojj, a ja bym chętnie wszedł w dupkę żony. Lubię widok pary uprawiającej seks, wolna dziurka kręci mnie wtedy jeszcze bardziej. I właśnie jako ten dodatkowy, który dołącza do pary w związku. Kontakt z drugim penisem na początku był dla mnie odrzucający, ale z czasem zaczyna to działać w drugą stronę. Jak wyrzuci się z głowy uprzedzenia pod tym względem, to zaczyna podniecać aspekt kontaktu z obojgiem w tej sytuacji, bez skłonności bi.Jedna: dzielenie żony z obcym facetem. Na zasadzie, że Ona leży na boku, lub stoi, pomiędzy nami, ja kocham Ją w pochwę, a on w odbytnicę. Nie chcę tego zrealizować (i nie mówię Jej nawet o tym w obawie, że mogłaby się do tego zapalić... choć wątpię) raz dlatego, że realnie byłbym chyba zazdrosny. Po drugie przypuszczam, że zbytnia bliskość innego mężczyzny, zwłaszcza jego penisa, działałaby na mnie raczej odstręczająco niż podniecająco.
U nas jest tak samo. Zawsze z żoną mówimy swoje fantazje, zwłaszcza w czasie seksu. Ona też chciałaby spróbować trójkąta z inną kobietą. Tylko problem jest aby znaleźć inną kobietęJa zawsze z moim partnerem gadamy otwarcie o tym. I szczerze nie ma żadnej fantazji o której on nie wie. Jedną z moich fantazji jest trójkąt ale niestety się nie zgodził (
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Fantazja na trójkąt | Fantazje erotyczne | 6 | |
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 17 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 |