Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Osobiscie uwielbiam lizanie. Najlepiej jak facet ma zarost i jeszcze drapie. Bardzo mnie to podnieca jak siadam na klacie i przykładam myszkę do ust. Super sprawa
Osobiscie uwielbiam lizanie. Najlepiej jak facet ma zarost i jeszcze drapie. Bardzo mnie to podnieca jak siadam na klacie i przykładam myszkę do ust. Super sprawa
Wiesz co ? Po krótkim zastanowieniu się też dochodzę do wniosku, że "lizanie stawiam wyżej nad jebanie".
Kiedy partner wsuwa mi swój wilgotny, mięciutki i cieplutki ozór do pochwy, to jest coś strasznie przyjemnego.
Bardzo lubię zostac w ten sposób wykorzystany a do tego jeszcze moja partnerka jest tak mokra, ze gdybym nie spijał na bieżąco soków to bym się utopił hehe
Kocham. Kocham mieć całą twarz w sokach, uwielbiam jak kobieta rżnie mi twarz i język najprzyjemniejszy jest ból języka na drugi dzień. Wtedy wiem że lizanie było zajebiste
Lizanie w tej czy innej pozycji jest to obowiązkowa cześć i wstęp do dalszej zabawy.uwielbiam to robić i mnie to równie mocno podnieca co moja Panią były przypadki że podczas monetki waliła mi konia delikatnie i dalszej zabawy już nie było bo skończyłem razem z nią
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.