Osobiscie uwielbiam lizanie. Najlepiej jak facet ma zarost i jeszcze drapie. Bardzo mnie to podnieca jak siadam na klacie i przykładam myszkę do ust. Super sprawa
Osobiscie uwielbiam lizanie. Najlepiej jak facet ma zarost i jeszcze drapie. Bardzo mnie to podnieca jak siadam na klacie i przykładam myszkę do ust. Super sprawa
Wiesz co ? Po krótkim zastanowieniu się też dochodzę do wniosku, że "lizanie stawiam wyżej nad jebanie".
Kiedy partner wsuwa mi swój wilgotny, mięciutki i cieplutki ozór do pochwy, to jest coś strasznie przyjemnego.
Bardzo lubię zostac w ten sposób wykorzystany a do tego jeszcze moja partnerka jest tak mokra, ze gdybym nie spijał na bieżąco soków to bym się utopił hehe
Kocham. Kocham mieć całą twarz w sokach, uwielbiam jak kobieta rżnie mi twarz i język najprzyjemniejszy jest ból języka na drugi dzień. Wtedy wiem że lizanie było zajebiste
Lizanie w tej czy innej pozycji jest to obowiązkowa cześć i wstęp do dalszej zabawy.uwielbiam to robić i mnie to równie mocno podnieca co moja Panią były przypadki że podczas monetki waliła mi konia delikatnie i dalszej zabawy już nie było bo skończyłem razem z nią
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.