• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dziewczyny czy wy lubicie minetkę?

Kobieta

JeanGrey

Podrywacz
A ja od lizania nie dojdę. Większość życia sama zajmowałam się łechtaczką więc doskonale wiem jak to robić. Kiedy zmienić nacisk, czy szybkość. Ale nie narzekam. Bo w końcu i tak szukałam mega ruchania i orgazmu od penetracji bądź analnego. I to w końcu mam.

Mężczyzna

Uselink

Podrywacz
Ma Pani rację kobiety wiedzą jak dogodzić. Żona mnie w lizaniu cipki dobrze wytresowała i jest bardzo zadowolona tylko ja mam założony pas cnoty i zero sexu czyli zostałem Żony niewolnikiem. Jestem z takiego układu bardzo zadowolony uwielbiam minetki.
Zero seksu z żoną? Tylko jako jej seksualny sługa? Masakra. W jednym z reportaży o życiu seksualnym Polaków czytałem o pewnym małżeństwie, jak Twoje. Tamta żona, Anita, bzyka się z innymi, a mąż musi czekać przed domem i potem przynosić napoje, gumki, itp. Ja bym tak nie mógł, to poniżenie, brak szacunku

Hajks3

Seks Praktykant
Uwielbiam minetkę, ale niestety nigdy podczas niej nie doszłam :((.
Jak bym się dorwał do twojej cipeczki to, nie ma opcji że przestał bym ją pieścić, jak byś nie doszła 🤤. Tak bardzo lubie lizać, kąsać i pieścić że dopóki nie widzę satysfakcji u kobiety to nie skończę 👌

Mężczyzna

J23

Seks Praktykant
Uwielbiam minetkę, ale niestety nigdy podczas niej nie doszłam :((.
Może potrzebne takie zwielokrotnione doznanie
052_1000.gif

Kobieta

JeanGrey

Podrywacz
Mój facet uwielbia lizać cipkę, ale tylko ja sama potrafię doprowadzić sobie do orgazmu pieszcząc łechtaczkę. To co na nią działa zmienia się czasem w sekundę, w jednym momencie muszę ją docisnąć mega mocno, a za sekundę z kolei ledwo ją muskać. Chyba oboje byśmy stracili zapał, jeśli bym non stop dyrygowała "wolniej, szybciej, mocniej, lżej, kręć kólka, nie kręć" :) a tak to on sobie ją smakuje jak chce i ile chce, a ja pozwalam mu na to bo na dojście w ten sposób nie mam parcia. Przez wiele lat sama się nią zabawiałam, ale brakowało mi innego rodzaju orgazmów. Teraz za to mam ich od pyty :p

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
moja pani uwielbia lizanie cipki i drugiej dziurki też, jak się dobrze podnieci to lubi mieć lizaną cipkę i paluszek w pupie - szybko wtedy dochodzi

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry