Może to też wyglądać w ten sposób że w pracy to kierownik, dyrektor i musi być twardy, w domu musi też trzymać ryzy i gdzieś chce upuścić to wszystko co w nim siedzi i to jest jego metoda.Do mnie piszą na priv tacy, że chcą żebym ich zeszmaciła itp. Trochę to dziwne dla mnie. Tzn zastanawiam się co musi tkwić w człowieku, żeby go to doprowadziło do takiej sytuacji, żeby pisać obcej osobie, że chce być moim kundlem?
Doświadczyłaś kiedyś tej niepewności, ekscytacji przed tym co może ci zrobić dominującą Cię osoba? W szczególności kiedy na przykład masz związane ręce i nogi? Są to emocje, których nie uzyskasz "na co dzień".Do mnie piszą na priv tacy, że chcą żebym ich zeszmaciła itp. Trochę to dziwne dla mnie. Tzn zastanawiam się co musi tkwić w człowieku, żeby go to doprowadziło do takiej sytuacji, żeby pisać obcej osobie, że chce być moim kundlem?
No to gdzie się umawiasz z takimi dominującymi kobietami?Doświadczyłaś kiedyś tej niepewności, ekscytacji przed tym co może ci zrobić dominującą Cię osoba? W szczególności kiedy na przykład masz związane ręce i nogi? Są to emocje, których nie uzyskasz "na co dzień".
Aktualnie mam taką w domu, ale będąc singlem korzystałem z "dz", jaki "zb", aby się w takim klimacie spotkać.No to gdzie się umawiasz z takimi dominującymi kobietami?
Skąd jesteście?Jestem uległym rogaczem mojej ślicznej żony.
Na pw piszSkąd jesteście?
Kurde muszę w końcu zrobić ten test, ile to zajmuje?
Eksperymentalista 78%
Mniej niż 5 minut, dasz radęKurde muszę w końcu zrobić ten test, ile to zajmuje?
A co to za publiczne obsikiwanie terenu?Eksperymentalista 78%chyba dałbym trochę więcej
Żadne obsikiwanie, takie proste przeczucie po nicku, przecież skąd miałbym wiedziećA co to za publiczne obsikiwanie terenu?![]()
Jak się okazało już kiedyś robiłem xdMniej niż 5 minut, dasz radę![]()