• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominujesz czy ulegasz podczas seksu? Ankieta

Dominujesz czy ulegasz? Jaka jest Twoja erotyczna natura? Co bardziej Cię podnieca?

• Total voters
    248
Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Do mnie piszą na priv tacy, że chcą żebym ich zeszmaciła itp. Trochę to dziwne dla mnie. Tzn zastanawiam się co musi tkwić w człowieku, żeby go to doprowadziło do takiej sytuacji, żeby pisać obcej osobie, że chce być moim kundlem?

Mężczyzna

zielony

Nowicjusz
Do mnie piszą na priv tacy, że chcą żebym ich zeszmaciła itp. Trochę to dziwne dla mnie. Tzn zastanawiam się co musi tkwić w człowieku, żeby go to doprowadziło do takiej sytuacji, żeby pisać obcej osobie, że chce być moim kundlem?
Może to też wyglądać w ten sposób że w pracy to kierownik, dyrektor i musi być twardy, w domu musi też trzymać ryzy i gdzieś chce upuścić to wszystko co w nim siedzi i to jest jego metoda.

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Doświadczyłaś kiedyś tej niepewności, ekscytacji przed tym co może ci zrobić dominującą Cię osoba? W szczególności kiedy na przykład masz związane ręce i nogi? Są to emocje, których nie uzyskasz "na co dzień".

Mężczyzna

Mr. HideandSeek

Nowicjusz

100% Switch
90% Vanilla
85% Voyeur
76% Uległy
72% Rigger
71% Dominant
65% Rope bunny
51% Brat tamer
40% Eksperymentalista
34% Pierwotny (Ofiara)
33% Brat
33% Ekshibicjonista
24% Pierwotny (Łowca)
16% Sadysta
13% Masochista
9% Właściciel
8% Tatuś/Mamusia
8% Pan/Pani
7% Non-monogamista
4% Niewolnik
3% Degrader
0% Ageplayer
0% Degradee
0% Little
0% Zwierzę

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Mniej niż 5 minut, dasz radę ;)
Jak się okazało już kiedyś robiłem xd
Już nawet nie pamiętam czy tu wrzucałem czy nie 🤔

Nie wiem jak wrzucić, żeby się tak ładnie wyświetliło xD

Generalnie się zgadzam, chociaż właśnie ten eksperymentalista wg mnie powinien być znacznie wyżej 🤔

100% Switch
90% Vanilla
85% Voyeur
76% Uległy
72% Rigger
71% Dominant
65% Rope bunny
51% Brat tamer
40% Eksperymentalista
34% Pierwotny (Ofiara)
33% Brat
33% Ekshibicjonista